2777
2789
عنوان

داداشم در و پنجره خونه رو درآورد

102480 بازدید | 294 پست

من یه خونه خریدم قدیمی ساز بود داداشم بعد ازدواج رفت نشست اونجا باز سازیش‌ کرد البته با پول بابام در و پنجره و کابینت و کاغذ دیواریش کرد 

۱۲ سال نشست پارسال گفت برم وکالت بدم بکوبه بسازه من گفتم نمی‌خوام خونه مو بکوبم دیگه امسال بلند شد خودم نرفتم سراغ خونه سپردم بنگاهی اونجا تلفنی امروز زنگ زد گفت خونه در و پنجره و کابینت و کمد هیچی ندارن که کلنگیه در صورتی که خونه سرپاهی بود 

داداش نیست که دشمنه انگار

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شب به داییم گفتم رفت خونه رو دید گفت حتی کاغذشم خراب شده و کنده کنده اس. رفت سراغ داداشم اونم گفته مال خودش بودن بردشون واقعا خام بده حالا خونه بی در و پیکر نبود که اون رفت توش همون درو پنجره آهنی رو داشت رنگشم بد نبود کابینتاش ام دی آف قهوه ای بود خودش عوض کرده بود اصلا روم نمیشه به شوهرم بگم چکار کرده 

دلم برات کباب شد‌ اجارم میگرفتی ازش ؟

نه اصلا حرفی از این نبود که پولی بده فقط همون خرجش کردن رفت نشست فقط فک میکرد میدم برا خودش چون میخواست یه وکالت بگیره بکوبه و بسازه برا خودش

احتمالا قبل از اینکه به شما اطلاع بدن و وکالت بخوان برای کوبیدن، بدون اجازه شروع کرده بودند به کوبیدن خونه...وگرنه خیلی عجیبه که بعدا  از عمد و به خاطر اذیت کردن اینکار را کرده باشند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
احتمالا قبل از اینکه به شما اطلاع بدن و وکالت بخوان برای کوبیدن، بدون اجازه شروع کرده بودند به کوبید ...

نه یکسال بیشتره که گفت می‌خوام بکوبم من نذاشتم دیگه اون قضیه کنسل شده بود دنبال پول بود جور کنه بره خونه خوب بشینه میگفتن قدیمیه ویلاییه امنیت نداره