2777
2789
عنوان

از اینایی که تو بیو میزنن دانشجو پزشکی متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 8100 بازدید | 389 پست
مثلا یه کلمه گذاشتیم بیومون چه اتفاقی افتاده نمیفهمم که یه عده سکته کردن واقعا اصلا به تو چه گیری کر ...

حسادتت به اینه که میخوای بگی من پزشکم من خوبم من مثل اینا نیستم باشه بابا همه فهمیدن اصلا توخوب دهن ادمو باز میکنین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیگه ببینیی نبینی مهم نیست کوچولو میتونی از اون پیام بالایی من بپرسی ک دیده لطف کن روی من هم ریپ نزن ...

وقتی فرق سال ۴ و ترم ۴ رو نمیدونی😅یکم رو سوادت کار کن علاوه بر درست😂😂

وای الان یه امضا دیدم نوشته بود نازپرورده و لوس خانواده 80 نفری😐 به چیزای دیگم نوشته بود که تو نمیت ...

🤣🤣🤣

لطفا به هیچچچ عنوان لایکم نکنین. یاد بگیریم به نظرات هم احترام بزاریم و قبول کنیم که نظرات باهم دیگه متفاوتن🙂

من دانشجو مهندسی بودم تو بیو نوشته بودم خب مگه چیه

یه حاجت خیلی مهم دارم، اگه پیامم رو دیدید لطفا یه صلوات مهمونم کنید رفقا❤️🌹 لطفا آقایان نه روی پستام ریپلای کنن و نه در تاپیک‌هام شرکت کنن.   درخواست دوستی نمی‌پذیرم.             ○°●•سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

بیشتر ببینید
دیگه ببینیی نبینی مهم نیست کوچولو میتونی از اون پیام بالایی من بپرسی ک دیده لطف کن روی من هم ریپ نزن ...

امثال اینان که وقتی بیمار پیششون میره به جای مداوا انقدر سرشون اینور واونوره که قرص اشتباهی تجویز میکنن کم دیدیم مگه 

خب عادیه کلی براش تلاش کردن و شب بیدار کشیده الانم ذوق داره ..!هرکسی یه عقیده و نظری داره باید بهم ا ...

عزیزم هیچ ایرادی نداره ذوق اما الان دانشجو پزشکی خلاصه شده تو پز دادن تو خالی و غرور و...

بهتره به وظایفشون اول فکر کنن