2777
2789
عنوان

فرق اوتیسم و بیبی دیجیتال

109 بازدید | 4 پست

بیبی دیجیتال در اثر استفاده زیاد از رسانه های دیجیتال مثل تلویزیون و گوشی به وجود میاد و ممکنه علائمی شبیه اوتیسم ایجاد کنه.....

اما فرق اصلی‌شون اینه که با حذف یا کم کردن وسایل دیجیتال علائم هم کم می‌شن و از بین میرن....

با توجه به سبک زندگی الان چه پیشنهادی برای کمتر استفاده کردن از وسایل دیجیتال برای بچه‌ها دارین؟؟....

وقتی یک ماما، مامان میشه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با سلام من مدت زیادی به خاظر فرزندم کاردرمانی رفتم اونجا از دکتر کاردرمانگر بچم یاد گرفتم که شیوه زندگیمو بیام عوض بکنم....یعنی مثلا اگر دارم از سرکار میام خونه و مثلا میرم خرید بچه رو هم با خودم ببرم و توی فرآیند خرید هرچقدر سخته شرکت بدم....مثلا اگر دارم ظرف ها رو جا به جا میکنم بازی من با بچم همین ظرف جا به جا کردن و چیدن اونها باشه....اگر کار بعدیم آشپزی هست برای بچم هم ظرفی بزارم و کارهایی شبیه آشپزی بهش آموزش بدم.......البته نگاه کردن تلویزیون و تبلت هم باهم داشته باشیم عیبی نداره اگر تحت کنترل ما باشه.....درواقع یادم داد با بچم زندگی بکنم .....تا الان همین کار رو دارم میکنم ....البته گاهی وقتها هم خلقم تنگ میشه عصبی میشم و نیاز به کمک و هم صحبتی دارم .....این جور موقع ها سعی میکنم با دوستام توی همین گروه یا گروه هایی که همکلاسیهای دبیرستان و دانشگاهم توش هستند برم و با اونا وقت بگذرونم .......ولی درکل بهتره به نظر من بازی هامون همون طوری باشه که بچه داره میبینه ما انجام میدیم ....بازی های مرتبط با سن بچه هامون هم خوب باید برنامه بریزیم در روز انجام بدیم