2777
2789

واقعا این چه آدمیه چون خودش خانوادش دوسش ندارن میخواد منم نرم سمت خانوادم این چه منطقی هست خو حوصلم سر میره توی  خونه دوستم می‌گفت شوهرم چقدر هوای خانوادمو داره ولی گفت خانواده خودش یه شهر دیگه پس اگه شوهر اینم مثل شوهر من باشه میگه چون خانوادم یه شهر دیگن توام خونه خانوادت یعنی چی آخه چرا شوهر من اینجوره توی زندگی هرچی هست رو واسه خودش میخواد نمیزارع من یه تیکه طلا بخرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به حرف شوهرت گوش کن

اگه نمیزاره لابد دلیل داره که مغز زنونه تو ممکنه نتونه خوب درک کنه واین طبیعیه

یک ترفندی به کار ببند که بتونی با خودش بری تفریح

پیدا کردن راه حل کار سختی نیست

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
به حرف شوهرت گوش کناگه نمیزاره لابد دلیل داره که مغز زنونه تو ممکنه نتونه خوب درک کنه واین طبیعیهیک ...

همین شماهایی که تو گوش مردا کردین زن ناقص العقله مرد درست فکر میکنه، حالم از طرز فکرت بهم خورد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
همین شماهایی که تو گوش مردا کردین زن ناقص العقله مرد درست فکر میکنه، حالم از طرز فکرت بهم خورد

کی حرف از ناقص العقل زد

درگیری با خودت

من حالم از همه اونایی که هیزم کش جهنم هستن وتا یک زنی با شوهرش به اختلافی میکنه تشویق میکنن به طلاق بهم میخوره.

آخه خانوادمن چطور نرم آخه

خب باشن عزیزم

اول خدا بعد شوهر

ضمن اینکه سعی کن با سیاست ومهربونی وقلقش که خودت بهتر میشناسیش کم کم اعتمادشو جلب کن راضی بشه بری

من بهت قول میدم تا آخرش همینجور نمیمونه اگه یکم به دلش راه بیای 

میزاره بری