2777
2789
عنوان

زندگی نکردم

242 بازدید | 25 پست

یه روزی میرسه ؟  

اون لباسایی و رنگ هایی ک دوسدارمو بپوشم..

اونجاهایی که دوسدارم برم ، اون کافه هایی ک دوسدارم برم

اونجایی ک دوسدارم برم و نرم با اختیار خودم باشع

یه روزی ازدواج کنم؟

سرکاربرم..

اون کاری کوچیک و عادی ک حقمه رو بکنم..

افسوس💔💔💔  خدا

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

مجردی

لطفاامضامو‌بخونید.     https://www.karzar.net/178470    این کارزاربرای نیان بی گناهه که توسط برادردوست دخترپدرش بهش تجاوزشده و براثرخونریزیوضرب وشتم کشته شده😭😭😭 لطفاامضاکنیدوتاجایی که میتونیدنشربدید🙏🙏🙏🙏🙏  اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                  https://www.karzar.net/136819 لطفا کارزارخروج افغانی هارو امضاکنید.

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

واسه همه همینه نارحت نباش

نیست اطرافم

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
چرا که نه مم مطمئنم یه روزی میرسه انقد غرق خوشبختی میشی تمام سختی های الانت یادت میره مطمئن باش

دیگ ب اخررسیدم و خودکشی

انشاالله به خواسته دلتون زودتر برسید

💔

از رو ظاهر قضاوت نکن مطمئن باش الان اونام کلی حسرت دارن

اونام دازن ،ولی این حسرتا خیلی بدتره مث مرگه، دیولنه کننده س‌،حسرتای دیگ قابل تسکین

چند سالته عزیزم ؟

ندی۳۰

دیگ ب اخررسیدم و خودکشی

عزیزم ازدواج ته خوشبختی نیس 

من خودمم مجردم ۲۶ سالمه 

تا میتونی به خودت برس برو کار کن درامد داشتی 

من خیلی از دوستام ازدواج کردن پشیمونن 

نمیگم ازدواج بده ها نه خیلی خوبه 

ولی به شرطی ک بخت عالی گیرت بیاد وگرنه مفت نمی ارزه