شقققایق مدیر استارتر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 8509 عنوان زندگی نکردم 242 بازدید | 25 پست یه روزی میرسه ؟ اون لباسایی و رنگ هایی ک دوسدارمو بپوشم..اونجاهایی که دوسدارم برم ، اون کافه هایی ک دوسدارم برماونجایی ک دوسدارم برم و نرم با اختیار خودم باشعیه روزی ازدواج کنم؟سرکاربرم..اون کاری کوچیک و عادی ک حقمه رو بکنم..افسوس💔💔💔 خدا کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏 1403/11/12 | 11:29 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیچیلا عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4437 مجردی لطفاامضاموبخونید. https://www.karzar.net/178470 این کارزاربرای نیان بی گناهه که توسط برادردوست دخترپدرش بهش تجاوزشده و براثرخونریزیوضرب وشتم کشته شده😭😭😭 لطفاامضاکنیدوتاجایی که میتونیدنشربدید🙏🙏🙏🙏🙏 اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹. https://www.karzar.net/136819 لطفا کارزارخروج افغانی هارو امضاکنید. بیشتر ببینیدبستن
شکلاتمونخوری عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 5844 چرا که نه مم مطمئنم یه روزی میرسه انقد غرق خوشبختی میشی تمام سختی های الانت یادت میره مطمئن باش
شقققایق مدیر استارتر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 8509 واسه همه همینه نارحت نباش نیست اطرافم کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏
شقققایق مدیر استارتر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 8509 چرا که نه مم مطمئنم یه روزی میرسه انقد غرق خوشبختی میشی تمام سختی های الانت یادت میره مطمئن باش دیگ ب اخررسیدم و خودکشی کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏
baran3214 عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 355 نیست اطرافم از رو ظاهر قضاوت نکن مطمئن باش الان اونام کلی حسرت دارن
شقققایق مدیر استارتر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 8509 انشاالله به خواسته دلتون زودتر برسید 💔 کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏
شقققایق مدیر استارتر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 8509 از رو ظاهر قضاوت نکن مطمئن باش الان اونام کلی حسرت دارن اونام دازن ،ولی این حسرتا خیلی بدتره مث مرگه، دیولنه کننده س،حسرتای دیگ قابل تسکین کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏
شقققایق مدیر استارتر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 8509 چند سالته عزیزم ؟ ندی۳۰ کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏
شکلاتمونخوری عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 5844 دیگ ب اخررسیدم و خودکشی عزیزم ازدواج ته خوشبختی نیس من خودمم مجردم ۲۶ سالمه تا میتونی به خودت برس برو کار کن درامد داشتی من خیلی از دوستام ازدواج کردن پشیمونن نمیگم ازدواج بده ها نه خیلی خوبه ولی به شرطی ک بخت عالی گیرت بیاد وگرنه مفت نمی ارزه
khanomieii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 16327 🥲 سر رشته ی همه کارها دست خداست پس با خیال راحت بسپار به خودش 🌹🌱
سوخاری عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 648 چرا که نه مم مطمئنم یه روزی میرسه انقد غرق خوشبختی میشی تمام سختی های الانت یادت میره مطمئن باش یه انرژی مثبتم برای من میفرستی دوست عزیز؟