2777
2789
از سایت اویل گرین روغن سفارش بده برای خارش روغن چای عالیه خودشون بهت مشورت میدن الان جشنواره داشتنپی ...

ممنون از راهنمایی.شامپوهای بد چه به روز ما میاره.موهای ما رو این شامپوها به این روز در آوردن.اصلا نمیدونم نظارتی هست استانداردی هست خدارو در نظر میگیرن وقتی این شامپوها رو عرضه میکنن.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ممنون از راهنمایی.شامپوهای بد چه به روز ما میاره.موهای ما رو این شامپوها به این روز در آوردن.اصلا نم ...

من باشم شامپو نمیزنم 

برو عطاری صابون زیتون خوب بگیر بزن یک مدت 

من وضع پوست سرم خیلی بد بود با همین ها درمان شد 

شیمیایی اصلا نزن 

اون پیج یک شامپو گیاهی هم داره من گرفتم خوب بود اما صابون زیتون بیشتر بمن میسازه

فعلا امضا ندارم
اگه شوره داری سدر بزنمن هربار میرم حموم میخوام شامپو بزنم یذره پودر سدر نوک قاشق قاطی شامپو میکنم می ...

ممنون از راهنمایی.ولی میخاره.قبلا زیاد خاروندم.الان دیگه نمیخارونم.فولیکول ها تحریک ممکنه بشن و گشاد بشن و موها ازریشه کنده بشه.که اگه بشه دیگه جاش مو درنمیاد.

اگه شوره داری سدر بزنمن هربار میرم حموم میخوام شامپو بزنم یذره پودر سدر نوک قاشق قاطی شامپو میکنم می ...

تاثیری روی ریزش یا رشد مو داره

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
ممنون از راهنمایی.ولی میخاره.قبلا زیاد خاروندم.الان دیگه نمیخارونم.فولیکول ها تحریک ممکنه بشن و گشاد ...

روغن چای خارش از بین‌میبره کلا و برای قارچ و ... عالیه 

فعلا امضا ندارم