2777
2789
عنوان

خیلی با خواهر شوهرم رفت امد داریم

700 بازدید | 42 پست

آدم های خوبی ان اونا کشاورزن تو روستا یکم الان وضعشون خرابه هیچی ندارن خونشون منم نمیدونستم شرایط اینه 

دارم پولام جمع میکنم یک کلاسی برم یکم پول دارم بنظرتون در حد ۵۰۰ تومن بهشون قرض بدم چند روز گذران کنن یا ن 

اره خدا خیرت بده 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازتون خواستن؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بیشتر ببینید
عشقم وقتی آدم هیچی نداره خونش میره گوشت بخره میره سیب زمینی تخم مرغ میخره بعدم خودم هشتم گرو نهمه

خب پس ولش کن الان سیب زمینی ام کیلو 70 شده پولی نیس این ک بخوای قرض بدی

شوهرش از ی برادری چیزی قرض میگیره حتما

خب پس ولش کن الان سیب زمینی ام کیلو 70 شده پولی نیس این ک بخوای قرض بدیشوهرش از ی برادری چیزی قرض می ...

هیچکس ندارن چجوری میگی پولی نبست الان ۴ تومن نداشته باشی تخم مرغ بخری خوبه یا ۵۰۰ تومن داشته باشی