2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با مرورگر برو تو سایت تلگرام (تلگرام وب) وارد اکانتت شو ، برو تو تنظیمات و دیلیت اکانت رو پیدا کن و تموم .

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

بیشتر ببینید

تو گوگل سرچ کن یه سایت میاد بالا شمارت رو وارد کن دلیت میشه

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بیشتر ببینید
@deltelBot

این ربات رو وارد شو

فقط از اطلاعات مهمت یه جا ذخیره کن

چون بعد ارسال کد خودش حذف میکنه تایید نمیگیره

- تنهایی‌ام را با رقص پنهان می‌کنم و دلتنگی‌ام را در سکوت چشمانم..🤍🌱

فیلتر‌شکنت رو روشن کن 

برو گوگل بنویس حذف اکانت تلگرام

سایت خارجیه بالا میاد شمارتو وارد کن دیلیت شو

1_ تو از عشق ضربه نخوردی….                                           2_از  کسی که دوست‌داشتن را بلد نبود؛ ضربه خوردی…                        این دو تا رو باهم اشتباه نکن