2777
2789
عنوان

مامانا بیاین

63 بازدید | 14 پست

دختر من ۳سالشه حرف نمیزنه هیچ علایم اوتیسم ندارد کلمه میگه بیشتر از۱۵یا۲۰تا ولی خیلی کلمه هارو نمیگه هرچی تکرار میکنم از ده بارش یه بار میگه و دیگه نمیگه 

مثله آره و آب نان رو بلد نیست 

تخم کفتر یه چندتایی بهش دادم با بلدرچین یه کم بهتر شد ولی دیگه تخم کفتر پیدا نمیشه این ورا

لطفاً راه حلی چیزی دارین بگین گفتار درمانی نمیتونم ببرمش شرایطش نیست

خیلی باهاش تکرار کردم کلمه آره و آب رو که فقط کلمه آ شو میگه وقتی آب بخواد

تو یکی از تاپیکا خواندم در مورد گنجیشکو امگا ۳ اینا جوابه؟؟

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  

دختر من هم همینه بردم دکتر قرص سیتی کولین داد

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

براش قصه بگو شعر زیاد بخون 

اخه تو این سن  باید ببری گفتار درمانی دیگه که میگی شرایطش نیس

تی و  گوشی هم خیلی محدود کن

امگا۳ رو نشنیدم

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

دکتر چی بردین؟تاثیر داشت؟

مغز و اعصاب ..بله خداروشکر الان ی عالمه کلمه میگه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بیشتر ببینید

انار و رب انار شیرین بهش بده ،احتمال زیاد سرش ریادی گرم هست بهش گرمی زیاد نده ،باهاش حرف بزن با بازی کردن،کلمه کلمه نگو قشنگ بشین باهاش حرف بزن  و بازی کن ،مثلا بازی که می خوایم بریم خرید یا می خوایم بریم جنگل و بعد رویا پردازی کن و باهاش حرف بزن ،با اسباب بازی ها و اینا ،مثلا عروسک شیر رو بردار وای این شیره شیر تو جنگل زندگی می کنه و یکسره حرف بزن و با بازی کردن بعد چند مدت ادامه دادی خودش حرف میاد ،براش قصه بخون و شعر بخون 

براش قصه بگو شعر زیاد بخون اخه تو این سن باید ببری گفتار درمانی دیگه که میگی شرایطش نیستی و گوشی ه ...

گوشیو تی وی رو محدود کردم برای

اره واقعا خیلی اعصابم خورده

شعرو قصه بلد نیستم باید از گوگل بگیر مرسی

گوشیو تی وی رو محدود کردم برایاره واقعا خیلی اعصابم خوردهشعرو قصه بلد نیستم باید از گوگل بگیر مرسی

ببین شعر هم‌گرفتی خودت حفظ کن بخون نه اینکه گوشی رو براش بذاری 

باور کن هیچی اندازه شعرخوندن موثر نیس چون اهنگینه بچه هاخوششون میاد

همه اتفاقای روتین زندگی از غذا پختن و نظافت خونه و ... همه رو براش تعریف کن 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

انار و رب انار شیرین بهش بده ،احتمال زیاد سرش ریادی گرم هست بهش گرمی زیاد نده ،باهاش حرف بزن با بازی ...

من شنیدم میگن گرمی بخوره خوبه

خیلی خودشم گرمه سرش داغ میشه تا گرمش سه

مرسی ممنون یکی از دلایل حرف نزدنش همین کم حرفیه منم متاسفانه نمیتونم زیاد حرف بزنم باهاش 🤦🏻😢

ببین شعر هم‌گرفتی خودت حفظ کن بخون نه اینکه گوشی رو براش بذاری باور کن هیچی اندازه شعرخوندن موثر نیس ...

چشم مرسی حتما امتحان میکنم 

من شنیدم میگن گرمی بخوره خوبهخیلی خودشم گرمه سرش داغ میشه تا گرمش سهمرسی ممنون یکی از دلایل حرف نزدن ...

نه گلم من طب سنتی کار می کنم ،سر گرم باعث میشه بچه دور حرف بیاد ،عناب و کاهو و انار شیرین و سکنجبین و ترنجبین اون صفرا اضافی رو می‌بره و کمک می کنه بچه سرش معتدل شه‌ و شروع کنه به حرف زدن ،معمولا بچه های سرگرم آلرژی هم دارن و زیادحالت سرماخوردگی میگیرن 

نه گلم من طب سنتی کار می کنم ،سر گرم باعث میشه بچه دور حرف بیاد ،عناب و کاهو و انار شیرین و سکنجبین ...

عهه اره زود به زود سرما میخوره حتما براش میگیرم مرسی