2777
2789
انقد🤏شم درست نیست، فقط ممکنه اتفاقی یه چیزی بگن درست دربیاددلم واسه اونایی که حرف اینا رو باور میکن ...

من باور میکنم!

تقریبا پیش ۵۰ درصد حس ششم های این سایت رفتم و از همشون یه سوال پرسیدم! ۲۰ درصد گفتن میرسی ۳۰ درصد گفتن نمیرسی! 

جالب هم اینکه اون ۳۰ درصد دقیقا فوای حرفشون مث هم بود! 

ولی من چندین بار ف.ال گرفتم و هرچی گفتن درست در اومده! 

من باور میکنم!تقریبا پیش ۵۰ درصد حس ششم های این سایت رفتم و از همشون یه سوال پرسیدم! ۲۰ درصد گفتن می ...

پس باید دلم برات بسوزه😂

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به شخصه حس ششم های این سایت رو قبول ندارم وقتی میبینم تاپیک حس ششم 70-80 صفحه میره جلو واقعا حس میکنم تموم اون خانوما که سوال پرسیدن خرافاتی هستن.

اگر هم وجود داشته باشه بنظرم تو کل جهان درحال حاضر زیر صد نفر باشن. 

به عقیده من اینده هرکس به خودش و تقدیرش مرتبطه. تقدیر رو کسی خبر نداره. پس تا جایی که ما میتونیم باید رو خودمون تمرکز کنیم و تلاش کنیم. وسلام 

هیچی اش 

حس ششم این نیست 

حس شیشم فقط بعضی وقتا خیلیی نادره  اونم برای خود آدم یا اطرافیان خیلی نزدیکش اتفاق میافته نه اینکه بیای سال ازدواج و رنگ لباس یکیو بگی 

مثلا من دیشب ساعت یک نصف شب یهو چشمامو باز کردم بیخودی یعنی هیچ سر و صدایی نبود که بیدارم کنه خیلی عمیق خواب بودم یه حس خیلیی بدی گرفتم انگار داشت یه اتفاقی میافتاد ببین یعنی انقدر حس بدی بود هی یکی تو ذهنم میگفت برو ببین چیشده فکر کردم یه اتفاق بدی داره میافته خدایی نکرده یکی تو خواب طوریش شده رفتم تو سالن آب خوردم دیدم داداشم بیداره سرش تو گوشیه رفتم خانواده مو بیدار کردم گفتم خوبید من خیلی حس بدی یهو گرفتم گفتن نه چیزی نشده برو بخواب 

همین که میخواستم خوابم عمیق شه یهو داداشم داد و بیداد که وایی بدبخت شدم هکم کردن دارن تمام زندگیمو حسابامو خالی میکنن و..‌.

حس شیشم اینه برای خود طرف اتفاق میافته وقتی داداشم داشته برنامه های مخرب نصب میکرده من همونجا از خواب پریدم یه حس وحشتناک گرفتم که داره یه اتفاقی میافته برو ببین چی داره میشه  اونوقت من فکر کردم مامان بابام طوری شدن نگو داداشم بوده