2777
2789
صبح همگی بخیر.ماهیانه چقدر واسه پوشک هزینه می کنید؟روزی چندبار پوشک بچه هاتون رو تعویض می کنید و چند ساعت در روز آزاد(بدون پوشک) میگذارید؟
من ماهیانه 2بسته ونیم 60تایی جان ب ب که میشه 24+24+12=60تومن.....وای چقدرزیاددددد
اصلا باز نمیزارمش روزی 5-6بار تعویض میکنم
وقتی پایین ترینم خداامید من است،وقتی تاریک ترینم خداروشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم خدا نیروی من است، وقتی غمگین ترینم خدا آرام جان من است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نمیدونم چقد ولی بسته به شرایط عوضش میکنم
ولی کلا زیاد بازش نمیذارم چون هر وقت باز گذاشتم خودش رو کثیف کرده...هههههه
خدا جونم سلامتی همه اعضای خانواده ام...سلامتی همسرم و تمام زندگیم دخترم و توراهیم پسرم...ایشاالله به سلامتی در آغوشش بگیرم و برای هردوشون مادری کنم...محتاج دعا دوستان هستم
مامان پسرطلا من کانفی بیبی چندروز پیش گرفتم 4500
وقتی پایین ترینم خداامید من است،وقتی تاریک ترینم خداروشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم خدا نیروی من است، وقتی غمگین ترینم خدا آرام جان من است
حدود 70 هزار
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
من انواع ایرانیارو امتحان کردم ولی جان ب ب قابل مقایسه نیست خیلی کیپ میشه وخیلی جنس لطیفی داره...تاالانم پس نداده جذبش عالیه
دختر من الان 15 ماهشه باز نمیذارمش.روزی حدودا 5 بار عوضش میکنم.یه بسته 48 تایی پمپمز توی تقریبا ده روز براش میشه.بسته ای 23 تومن.البته قشم.
حکایت عجیبی ست رفتار ما آدمها،خدا می بیند و فاش نمیکند.مردم نمی بینند و فریاد می زنند..