2777
2789
عنوان

کاربر مرد

98 بازدید | 14 پست

حالانی نی یار رفت مردا حمله کردن تو سایت مادرا ددی سایت که هست چند وقت پیش هم دیدم زنه گفته بود باردارم طرف گفته بود مرد هم بود گفت بچه یه بعدی رو بگو شوهرت بیشتر چیز بزنه نی نی یار پیگیری کن ادمای مریض نیان تو سایت

🤦🏻‍♀️

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نکن و ریپ نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دیگه یعنی کسی تعلیقشون نمیکنه ؟

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993                                                        ناشناسم                    من شک دارم به شادیای شما 🗣               اگ از کشمش تو غذا و شکر رو حلیم  خوشت میاد   ناموسا ریپ نزن اصلا نمیخوام باهات حرف بزنم مرسی

بیشتر ببینید

جالب ترش اینجاس که بعضی از کاربر های خانم هم طرفداریشون رو میکنن😂طرف عکس گذاشته مرده اومده شماده داده بامن دوست شو

https://abzarek.ir/service-p/msg/2054333 رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بیشتر ببینید
به خدا ددی سایت هست همه حمله کردن تو سایت مادران تو تاپیک های زنونه....

عزیزم ددی سایت بیشترش زن هست🙂

نه اون سایت مختص اقایونه نه این سایت زنانه 

مگه حمومه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

من واقعا نمیفهمم درک نمیکنم این مرد ها تو نی نی سایت دنبال چی هستند؟ والله تو اینستا و ایکس و هر پلتفرمی که فکرش رو بکنی از دست مردها آرامش نداریم یه نی ای سایت دلمون بهش خوش بود که محیطش سالم و یکدست که اونم آقایون انشالله قبضه کردن!

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
بیشتر ببینید
لینک حذف تاپیک رو میدید

سلام

⚠️ راستی نی نی یاری که برای حذف تاپیک بود عوض شده.

الان ⬅️ niniyar

✅️ اگر تاپیکتون پستی نداشته باشه یا فقط خودتون داخلش پست گذاشتین سه نقطه زیرش رو بزنین خودتون می تونین حذف کنین.

🌸🌸🌸بقیه تاپیک ها🌸🌸🌸

اول لینک تاپیکتون رو کپی کنین بعد خصوصی برای niniyar بفرستین:

🟢🔴🟠 ۳ تا راه حل برای کپی نشانی لینک تاپیک:

1️⃣ برید داخل تاپیکی که می خواهید حذف بشه اون بالای صفحه که آدرس رو نوشته بزنین آن جا بعد علامت کپی رو بزنین.

یا

2️⃣ بزنین روی عکستون ⬅️ نی نی سایت من ⬅️ پست جدید در تاپیک هایی که ایجاد کردم ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند

یا

3️⃣ بزنین روی عکستون ⬅️ نی نی سایت من ⬅️ بزنین روی سه تا خط موازی بالا سمت راست ⬅️  کادر قرمز بالای صفحه 🔴پروفایل من🔴 ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند

یا

(مثلا جایی پست گذاشتین هم می تونین بزنین رو پروفایلتون ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند )

🟠🟡🟠🟡🟠🟡🟠🟡🟠🟡🟠🟡🟠🟡🟠🟡🟠🟡🟠🟡🟠🟡

🔻 بعد از کپی لینک:

⬇️

برای حذف تاپیک باید:

🟢 خصوصی لینک تاپیکتون رو برای niniyar روزهای زوج اگر تعطیل نباشه بین ساعت های ۱۰:۳۰ تا ۱۲  💚 و  ۱۴ تا ۱۵ بفرستین.    

🟦🟦🟦 بدون درخواست دوستی می تونین پیام بفرستین.

✅️ بالای صفحه کنار اعلان ها، بزنین روی علامتی شبیه ذره بین 🔍 و کلمه ی niniyar رو جست و جو کنین.

لینکتون رو برای ایشون بفرستین.

عکس پروفایلشون فعلا یک کبوتره.

https://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

🟢🟢🟢

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید
لینک حذف تاپیک رو میدید

بعد

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید