2777
2789

عشق و محبت و توجه رو پسرا و آقایون از مادرشون اولین بار( به عنوان خانم ) دریافت میکنن! 

به نظر شما راسته این حرف ؟

و با وجود همسر ممکنه دلشون هم‌چنان اون محبت ...... اون خونه پدری ..... اون توجه رو بخواد ؟؟؟؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادر و همسر دو جایگاه ویژه برای آقایون دارند
مخصوصا اگر مادرشون خوب باشه
اولین محبت رو از مادرشون دریافت میکنند
ولی اینکه برگردن به خونه ی پدری و اینا، همشون اینطور نیستن

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بیشتر ببینید

همونجور که اولین محبتارو دختر از پدر دریافت میکنه 

محبت هرکدوم جای خودش نیازه اگه در حد اعتدال باشه مشکلی ایجاد نمیکنه

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

بله اماعشق مادری باعشق به همسرفرق داره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید

بستگی به هر فردی داره

شوهر من توجه و محبت خیلی خیلی کمتر نسبت به خواهربرادرش دریافت میکرده و در واقع از من که از دور میبینم همش دنبال محبت خانواده بوده

اما عشقش مامانش هست حتی الویت مادرش از بچه هاش بیشتره

با اینکه الویت مادرش اول دوم سوم دخترش هست

والدین اولین افرادی هستن که فرزند رابطه ی عاطفی رو با اونها تجربه می‌کنه، خانواده اولین مکانی هست که که فرزند بهش تعلق خاطر داره.

همسر عزیزه، ولی نمیتونه جای والدین ، جای خانوادت رو بگیره. هر کسی در جایگاه خودش.

اگر کسی همسرش رو به خانوادش ترجیح بده، قطعا دچار مشکلات فردی از نظر روانشناسی هست. 

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾