2777
2789

اکثرا میگن جلوگیریمون طبیعی بوده و باردار شدیم.  ولی من با کاندومم دیگه میترسم  راضی بودم در کنار کاندوم قرصم بخورم ولی عوارضش زیاده خودم عصابم خورده اونم بخورم قوز بالا قوز میشم.  دستگاهم میگن عوارض داره.  پیشنهادتون چیه

رابطه نداشتن 

اگه ۳تا بچه داشته باشی وازکتومی میکنن

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

طبیعی که روش بارداریه حالا خانمای ایرانی نمیخوان گردن بگیرن بحثش جداست😄😄 اون بچه هم ناخواسته نیست، نتیجه سهل انگاریه

منم مشکل شما رو دارم. ولی ۴ سال تجربه مصرف قرص رو داشتم مشکلی نبوده برام. احتمالا بعنوان روش دوم درنظر بگیرم.

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بیشتر ببینید
رابطه نداشتن اگه ۳تا بچه داشته باشی وازکتومی میکنن

نه دیگه وازکتومی ممنوعه این قانون برای قدیم بود

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

اونم ممنوع شد؟؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بیشتر ببینید

اره ☹️☹️☹️

پس چ کنیم

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
بیشتر ببینید

چقدر بده ...

واقعا بچه بیش تر از یکی افتضاح ... 

راه کاری ندارم برو پیش متخصص بگو لوله هاتو ببنده البته اگه بست هم بازهم از کاندوم استفاده کن 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

بیشتر ببینید

من ۸ ساله ازدواج کردم،همش هم طبیعی جلوگیری کردم. برای بچه هم خودمون میخواستیم و باردار شدم.

اکثرا خودشون دقت نمیکنن

حتی مامان من میگفت با قرص باردار شده،تو حرفهاش متوجه شدم چند بار حالش بد شده قرص میخورده(میگن اگه حالت بد بشه تاثیر نداره)