2777
2789
عنوان

از وسایل آرایشی اینا رو نیاز دارم🥲ولی گرونن بخرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 40 پست
خداروشکر دختر نشدم الان باید دغدغه لوازم ارایشی داشته باشم 😂

به جاش دغدغه کار نداریم اونقدرا

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کجا قیمت مناسب داریم

توی لوازم ارایشی فروش ها

من تینت گرفتم ۱۸۰ 

مداد برای خط لب ۸۰ تومن

خط چشم ۲۵۰

ریمل ۲۳۰

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
بیشتر ببینید
به جاش دغدغه کار نداریم اونقدرا

دقیقاااا حق ترین چیز ممکن همین بود واقعانم همینه الان 80 . 90 درصد اگهی استخداما خانوم میخوان تا اقا

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
دقیقاااا حق ترین چیز ممکن همین بود واقعانم همینه الان 80 . 90 درصد اگهی استخداما خانوم میخوان تا اقا

حالا انگار ما دنیا رو ازتون گرفتیم. راحتی دنیا واسه شما آقایونه

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

عه من اینو نمیدونستم پس خوبه 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
عزیزم برو تو سایت زیشاپکلی تخفیف زده بود رو محصولاتشکلی هم تنوع محصول دارهمنم دیشب خرید زدم تو سایتش

از زیشاپ هرچی خریدم ناراضی بودم. یه تینت گابرینی خریدم بوش افتضااااح بود افتضاح.

حالا انگار ما دنیا رو ازتون گرفتیم. راحتی دنیا واسه شما آقایونه

نه باو تو حرفم اصلا همچین چیزی نبود هم واسه ما سخته هم واسه شما نمیشه گفت نه ما راحتیم بخوام بگم تا خوده صبح مشکل هس باید دیگ قوی بود پاش وایساد حتی خوده خانوما تا صبح بگن اوو زیاده

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
عه من اینو نمیدونستم پس خوبه

اره الان خیلیا میشناسم خانومن خیلی موفق تر اقاس بعد کارش چیه فقط نامه هارو چک میکنه میفرسته واسه رئیسه یه منشی خیلی ساده ماهی 20 تومنم راحت در میاد

نه باو تو حرفم اصلا همچین چیزی نبود هم واسه ما سخته هم واسه شما نمیشه گفت نه ما راحتیم بخوام بگم تا ...

من خودم بیکارم. خیلی ناراحتم کادر درمانم و شغل ندارم