تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عقل ۴ سال ازم کوچیک تر بود هیچ جوره خانواده ها نمیذاشتن برسیم ترجیه میدادن برامون مراسم ختم بگیرن ول ...
ببین وقتی از طرف احساس تصمیم ب کاری میگیری بعد ی مدت احساست راهشو کج میکنه ب طرف عقلت و تصمیم گیری و میندازه گردن اون یعنی بر میگردی سر حرف عقلت و ب اون گوش میدی ولی وقتی از طرف عقلت تصمیم بگیری احساست هم ب اون تصمیم ب مرور زمان ایمان میاره و باور میکنه منم نمیدونم جدایی درست بوده یا غلط ولی میدونی سن کم اون پسر امکان داشت بعدا ها برات با هر روز سرزنش ک تو ازم بزرگتری و اختلاف نظر همراه باشه