2777
2789
عنوان

چه قرصی بخورم که بمیرم

164 بازدید | 17 پست

جز برنج؟

چه قرص هایی زیاد خوردنش باعث مرگ میشه اونم حتمی 

الان فقط قرص فشار خون و قلب و قندو این چیزا داریم نمیکشه؟

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به عشقمههه🦥

من هرچی تاحالا امتحان کردم نمردم

هر قلبی داستان خودشو داره کسی رو قضاوت نکن وقتی از دردش خبر نداری......یادت در قلبم اذان است در کلیسا🖤لطفا هیچی از گذشتم نپرسین یادآوری و حرف زدن در موردش داغونم میکنه نمیخوام بهش فکر کنم🖤🥀

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اول صبحی چه تاپیکیِ آخه

پر از انرژی منفی

کسی که از زندگی سیر باشه و بخاد بمیره نمیاد تاپیک بزنه و دیگران و در جریان بزاره

ولمون کنید تورو خدا

اااححح

دل مرنجان،که ز هر دل بخدا راهی هست….
اول صبحی چه تاپیکیِ آخهپر از انرژی منفیکسی که از زندگی سیر باشه و بخاد بمیره نمیاد تاپیک بزنه و دیگر ...

هی باش

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به عشقمههه🦥

اسمارتیز بخور وشل کن

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.