2777
2789
عنوان

سوالم خیلی مهمه خانمای متاهل لطفا

304 بازدید | 30 پست

اگر داخل روستا خونه داشته باشید و نزدیک شهرتون باشه مثلا یک ساعت فاصله 

آب و زمین کشاورزی هم داشته باشید 

حاضرید اون خونه رو بفروشید شهر بخرید؟

یا میرید زمین کشاورزی علف میزارید گوسفند و مرغ پرورش میدید خودتونم استفاده می‌کنید هم میفروشید درامد دارید .

اینم اضافه کنم اون روستا هرکس که خونش توشهر هست اومده زمین روستا هم خونه ساخته یاهم خریده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میرم‌ شهر واسه کار و میشرفت خودم

از یه جا به بعد روستا چیزی واسه ارائه نداره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

بنظر من اگه شوهرت زرنگه چند سال اول زندگی روستا کار کنین تا بتونید داخل شهر یه خونه نقلی بخرید اینجوری هم خونه و درآمد روستا دارید هم خونه داخل شهر 

❌❌ اگه ببینم یه نر درخواست دوستی داده آبرو واسش نمیزارم 👊 

من همین شرایطو داشتم دلم نیومد بفروشم باتلاش زیاد خونه شهرم خریدم

مبارکه من گذاشتیم واسه فروش دیدم خیلیا پیگیرش هستن بخرن دودل شدیم آخه ۲هزار متر زمینه خونه ۱۰۰ متری