2777
2789
عنوان

دارم کلافه میشم

185 بازدید | 13 پست

بچه ی پنجو نیم ساله و چهار ساله ی من، هنوزم که هنوزه عادت به تنهایی خوابیدن ندارن‌. انقدر باید پیش شون باشم و براشون قصه بگم تا دوتاشون روی دستای من خوابشون ببره و بعدش من هر کدام شون رو بزارم سر جاش.

واقعا پروژه شده خوابشون برای من.

چیکار کنم دیگه مستقل بشن و بدون من بخوابن؟؟!

من تا ۱۰ سالگی پیش مامانم میخوابیدم. حتی اوایل راهنمایی گه گاهی تخت رو ول میکردم میرفتم پیش مامانم. ولی الان نه از تاریکی میترسم نه از تنهایی، حتی لذت هم میبرم. تو مدرسه ام از خودم دفاع میکردم. نگران نباش قرار نیست فقط یه این مورد روی استقلال شون اثر بزاره😂

اتاق شون تاریک نیست؟ مثلا چیزای شب رنگ بزن به سقف. چراق خواب. اتاق واقعا تاثیر داره، ممکنه از شکل وسایل و عروسکا توی تاریکی بترسن حتی. من از اتاقم و پنجره اتاقم میترسیدم همیشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یادمه تا ۱۵سالگی پیش خانوادم میخوابیدم🤣🤣

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
بیشتر ببینید

خودت اینجوری بارشون اوردی باید لامپ را خاموش کنی بگی بخوابیم همگی.با قصه و با صدا مگه میشه خولبید😂.البته اینم بگم من هم بچهام پیشم میخوابن.۸ سالشونه.البته من خودم هم بهشون وابسته ام.چه برسه به اونها.اون دوتا که بهم وابسته ان.اگه من نباشم سختشونه.خلاصه من عیبی تو این کار نمیبینم.من بچگیم خودم تا ۱۳ سالگی کنار مادرم میخوابیدم.شایدم بیشتراز ۱۳ سالگی.هیچ ربطی به استقلال نداره.اون زمان ما همه بچه ها کنار مادر پدرشون میخوابیدن.فرهنگ ما این بود.

خودت اینجوری بارشون اوردی باید لامپ را خاموش کنی بگی بخوابیم همگی.با قصه و با صدا مگه میشه خولبید😂. ...

آره اتفاقا صدای مهربونانه برای همه آرامش بخشه..

اما کلافه شدم..شش ساله که دو تا بچه ی کوچیک پیشم بودن..دوست دارم پروژه ی خواب راحت تر بگذره از اینی که هست..

پریشب خیلی بد شد..گریه و زاری فراووون تا دیر وقت خوابشون برد.

احساس می کنم از شیر گرفتن هم سخت تره این پروژه

آره اتفاقا صدای مهربونانه برای همه آرامش بخشه..اما کلافه شدم..شش ساله که دو تا بچه ی کوچیک پیشم بودن ...

من تو بغلم خوابشون نمیکنم.پتو میندازم روشون و خودمم میخوابم و لامپ هم خاموش میکنم.در اتاقو میبندم سریع خوابشون میبره ظهر نمیخوابن.شب ساعت ۱۰ دیگه خوابشون میبره.بهشون بگو معلمتون پیام داده گفته بچه هایی که میخوان بیان مدرسه باید خودشون بخوابن نباید با قصه و اینجوری بخوابن.خلاصه هر جوری که دوست داری باشن را بگو.ولی جداشون نکن از خودت فعلا تا زمانی که خودشون راحت تونستن جدا شن.من اینجور اعتقادی دارم.بچه ای که کنار مادرش باشه اعتماد بنفسش بیشتره تا اونی که جدا ست.و دوم اعتماد بنسفس بچه به رفتارهای طول روز خانواده بر میگرده.بهش کار بدن نمیدونم تشویقش کنن.و غیره.اعنماد بنفس به خواب شب نیست.من خودم کنار مادرم میخوابیدم الان اعتماد بنفس عالی دارم.از پس هر کاری بر میام.زود رنج نیستم.اجتماعی هستم.حقمو میگیرم.همه ازم میترسن.و حساب میبرن😂😂

من تو بغلم خوابشون نمیکنم.پتو میندازم روشون و خودمم میخوابم و لامپ هم خاموش میکنم.در اتاقو میبندم سر ...

خب کلا مشکل من اینه که اونی میخام رو میگم با غر و جیغ و نق بچه ها نمیتونم عملیکنم و خلاصه تسلیم میشم

خب کلا مشکل من اینه که اونی میخام رو میگم با غر و جیغ و نق بچه ها نمیتونم عملیکنم و خلاصه تسلیم میشم

بهشون بگو اگه انجام ندیم.مدرسه راهمون نمیدن.مدرسه نرین پولدار نمیشین.دکتر نمیشین.نمیدونم اینجوری چیزهایی که علاقه دارن را بگو.