2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برادرشوهر منم رگش گرفته بود بستری شد الان با آمپول داره پیشگیری میکنه

هیچی خونه مادر شوهرم بودیم دیشب بچه هارو گذاشته بودم که برم آرایشگاه یهو دیدم با این بالشت های طبی که برای نشستنه سنگینم هست زد تو سرم حالت شوخی منم سرمو گرفتم درد گرفته بود فقط بهش گفتم وای سرم وای سرم چرا زدی اومدیم خونه رفتم دراز کشیدم یکم سرم ول کنه اومدم جلو تلویزیون پیشش دوباره یه شوخی کرد زد تو سرم منم یه خورده ناراحت شدم پوست گلوشو گرفتم فشار دادم گفتم مگه نمی گم سرم درد می کنه یهو دیدم بلند شد نشست گفت آی اینجا خیلی درد داره و با جفت دستاش کوبید تو کمرم منم بلند شدم حسابی زدمش گفتم فقط درد ای تو درده میزنی تو سرم من سرم درد نمی گیره گلوی تو درد میگیره تو ک این مدلی بیخود می کنی با شوخی دست درازی می کنی و رفتم تو اتاق

هیچی خونه مادر شوهرم بودیم دیشب بچه هارو گذاشته بودم که برم آرایشگاه یهو دیدم با این بالشت های طبی ک ...

حق داشتی منم از شوخی اینطوری خوشم‌نمیاد ولی بدل نگیر بزار با آرامش بری عمل بشی

حق داشتی منم از شوخی اینطوری خوشم‌نمیاد ولی بدل نگیر بزار با آرامش بری عمل بشی

اخه با شوخی میزنه بعد من ک گلوشو یه کوچولو فشار دادم میزنه جدی زدا جا من بودی باهاش حرف میزدی؟؟؟؟

من رگ هام واریسی طنابی هست یعنی از ران تا پاین حالت پیچ خوردگی داره متورمه و درد داره رفتم سونو داپل ...

چه جالب ‌که درمان داره 

حالا پیش چه تخصصی رفتی؟

جراح قلب؟

و اینکه جدیدا منم رگهام واریسی میشه و میزنه بیرون و یه قسمت هایی مثل بافتهای عنکبوتی میشه

😉