2777
2789
عنوان

چ برخوری باید کرد(فروشنده هااا

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 34 پست
نخواهید بهشون باج بدیدا اونوقت سواستفاده میکنن دست از سرتون بر نمی‌دارند سری بعد ک اومدن قبل اینکه چ ...

ی بار تو زندگیم زیر بار زور ی نفر رفتم اونم مقصر وکیلم بود ک ترسیده بود از تهدیدش منو راضی کرد اخرش ک تموم شد کفت تهدیدم کرده دیگه عمرا زیر بار زور برم

کسی ک داد میزنه باید دو برابر سرش داد بزنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای باورت نمیشه بعضیا چ چیزایی توقع نمیکننیعنی دست خودشون باشه میزو صندلی و یخچالم میبرن

چرا سفارششونو قبول کردین؟ از طرفیم فیلم دوربین رو بگیرین و اقدام قانونی کنین چون میخواد پول کمتر بده و به مفتخوری عادت کرده دلیل نمیشه شماهم باج بدین اگر تایید شده اداره بهداشت هستین

این آدم نرمالی نیس حتما سابقه چیزی داشته انقدر ترسیده

اصلا انگار دلش میخاست زور بگه ولی پس میرفت با ی صدا ک دادم

یا مثلا میرم نوشیدنی برمیداشت میزد بیرون اگه خیلی قلدر بود

بگو نه شرمنده ما به شما ساندویچ نمیفروشیم بفرمایید بیرون

خیلی بحث کش میاره فقط فک کنم باید اگه گفتیم نداریم نرفت زنگ بزنم پلیس حیف گوشی دست بچه بود و گرنه فیلم میگرفتم موقع تهدیدش

زودم در رفت

بله گشت داره مدام تا صبح هستندقیقا همسرم ساکته

احتمالا همون گشت هم هر از گاهی سرکی به مغازتون میکشن

اگر اومدن رو حساب تعریف باهاشون در میون بذارین

واگر

بار دیگه خودش اومد و جلوی مشتری هم قلدر بازی درآورد 

شما فقط موضوع پول رو وسط بکش

بگو دو سری پول کم دادی مراعاتت رو کردیم. اگه گفت مریض شدم بگو پس چرا دوباره درخواست داریم

محکم وایسا. تو چشماش زل بزن. نترس

چرا سفارششونو قبول کردین؟ از طرفیم فیلم دوربین رو بگیرین و اقدام قانونی کنین چون میخواد پول کمتر بده ...

تاییدیه دارم

دوربین وصل نکردیم جا ب جا شدیمه

جلو چند نفر بود اولشم ک پرو گری نکرد وقتی اخر پخت بود گفت

ب نظرتون بازم اومد بیرونش کنیم یا بازم سفارشش اماده کنیم

هرسفارشی دادبگیدنداریم من بودم قبلش پلیسه درجریان میذاشتم  فیلم دوربین میدادم دست پلیس

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
احتمالا همون گشت هم هر از گاهی سرکی به مغازتون میکشناگر اومدن رو حساب تعریف باهاشون در میون بذارینوا ...

من دستم میلرزید ولی محکم بودن و قاطع حرف میزدم

تا حالا پیش نیومده همون تو خیابون رد میشن

اره این دفعه اومد باید زنگ بزنم پلیس

اول که از این آدمها زیاد

دوربین با صدا هم نصب کنین

دوم فعلا نصبش کتین تا راه اندازی

و وقتی اومد تو مغازه خود شما بی اعتنا به اون یک چیزی درباره دوربین به همسرتون بگین. مثلا امشب فیلم ها رو چک کردی؟ یا با شرکت دوربین حتما تماس بویر

بذار متوجه بشه دوربین دارین

من دستم میلرزید ولی محکم بودن و قاطع حرف میزدمتا حالا پیش نیومده همون تو خیابون رد میشناره این دفعه ...

با وجود لرزش دستت من بازم بهت افتخار میکنم

مردها خیلی ملاحظه گرن

حتما همسر شما هم مثل همسر من معتقده اگه زدن تو گوشت هم نباید صدا بدی و رد شی و بری

یک قلپ آب بخورین همون لرزش دستتون هم رفع میشه

اسی نترس اون دیده دفعه اول شوهرت کوتاه اومده پررو شده البته شوهرت حق داشت کاسبه نمیخاد سروصدا بشه ولی طرف راهش یادگرفته هی میخاد بیاد اذیتتون کنه تا اومد سریع بگو زنگ زدم ۱۱۰ الان میرسن 

شوهرت چقدر ترسوعههههه برو شلوارشو ببین نر یده باشه تو خودش مام رستوران دارم ادم شر همیشه هست ک بخواد حرف الکی بزنه چنان با تیپا بیرونش میکنیم ک میره چارتا مشتری درست حسابیم میاره اینجوری بجا کاسبی ک فقط دارین باج میدین