2777
2789
عنوان

میخام رابطه خواهرم با مادرشوهرت رو خراب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 69 پست
نظر خودمم همین بود ولی بازم میخاسم نظرات بیشتری رو بخونم ممنون یکی این موردی که امروز فهمیدم دروغ گف ...

حرفت رو طوری نزنی که بحث بشه یا خدایی نکرده دعوابشه فقط برای بقیه روشن بشه که این از خودش درآورده....آخه چرا داداشت به خاطر این حرف الکی باید بزنتت...کلا بیخیال حرفای این خواهر شو..

حرفت رو طوری نزنی که بحث بشه یا خدایی نکرده دعوابشه فقط برای بقیه روشن بشه که این از خودش درآورده... ...

من بیخیالم تا دهنشو باز میکنه میفهمم داره دروغ میگه از حالت بدنش متوجه دروغاش میشم توی این مورد حس ششم خیلی قوی دارم 

اما بقیه نمیفهمن که این دروغ میگه هرچی دلش میخاد میگه منو خراب میکنه بعد میگه این حرفارو خونواده شوهرم زدن که خونواده من بگن رفتار من چقد زشت و بد بوده که حتی خونواده شوهرش از من انتقاد کردن بعد داداشامو مینداره به جون من 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

انگار خواهرت حق داره خیلی مارموزی ببخشیدا که قایمکی با مادرشوهرش در ارتباطیاون مادرشوهره هم خوشحاله ...

مثل خواهرشوهر منک دنبال ارتباط با خواهرم بود اونم از خداش بود آخه یبار زندگیم پوشونده بود باز این دفعه با خواهرشوهرم همدست شده بود

من بیخیالم تا دهنشو باز میکنه میفهمم داره دروغ میگه از حالت بدنش متوجه دروغاش میشم توی این مورد حس ش ...

اسی اگ بی گناهی باشه تو با خواهرت قطع رابطه کن ولش کن اینهمه آدم برای معاشرت هست اونو خانواده شوهرشو ول کن 

چرا انقدر اصرار داری به ارتباط داشتن با خانواده همسر خواهرت؟ اینکه خانم با محبتی هست و شمارو دوست داره و شوهر شمارو دوست داره دلیل خوبی نیست اتفاقا شما دارین بینشون رو خراب میکنین با هربار گفتن این حرفا و مجبور به قسم خاک رفتگانشون کردن ذوقم میکنین از شما تعریف میکنن پیشش شما باهاشون زندگی که نمیکنین قطعا میکردین نظرشون این که الان هست نبود

عذر بدتر از گناهم میارین کار شما هیچ فرقی با کار خواهرتون نداره بدترم هست

اره الان مادرشوهرش امروز میگفت من دیگه جلو خواهرت ساکتم حرف نمیزنم چون میاد از دهن من به شما دروغ می ...

بزرگوار با این تفاسیر شما خرده شیشه بیشتری داره جنستون زیرآبشو که پیش مادر شوهره زدین الآنم پیش خانواده خودتون میخوایین اینکارو کنین حق بجانبی هستین

آدم درست ارتباطش یواشکی و پنهونی نیست معمولا آدما رفتارهای اشتباه رو قایمکی انجام میدن

بزرگوار با این تفاسیر شما خرده شیشه بیشتری داره جنستون زیرآبشو که پیش مادر شوهره زدین الآنم پیش خانو ...

قایمکی شده بخاطر اینکه خودخواهه خواهرم نمیخاد من با خونوادش رو در رو بشم که ی موقع دروغاش رو نشه 

قایمکی شده بخاطر اینکه خودخواهه خواهرم نمیخاد من با خونوادش رو در رو بشم که ی موقع دروغاش رو نشه

خب شما اشخاص غیر از خانواده همسر ایشون ندارین که در ارتباط باشین بین هشت میلیارد افراد روی کره زمین و نود میلیون تو ایران شما سوزنتون رو خانواده همسر ایشون گیر کرده؟ یا از عمد ارتباط دارین که بدونین درباره شما چی گفته میشه و زندگیش چطور میگذره؟ این کار شما بدتر از دروغ گفتن خواهرتونه