2777
2789

خواهر من از من خوشش نمیاد خیلی حرفا پشت من و همسرم جلو شوهرش گفته به ناحق 

الانم ی حرفی در مورد من از زبون مادرشوهرش به مادرم گفته من امروز  از مادرشوهرش فهمیدم که مادرشوهرش اصلا همچین حرفی رو نزده و خواهرم دروغ گفته چجوری به خواهرم بگم که متوجه بشه 

مشکل اینه که خواهرم نمبدونه که من با مادرشوهرش در ارتباطم 

خب تو روش بهش بگید.

تا کنف بشه.

با تشکر.

به نام خدا. با سلام.  «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...»  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.»  «تاریخ تولد الکی است.»  «کاربری جدیده بنده قدیمیم.»  «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخوام درسته نه میخام 

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.... تقریبا هیج پاسخی رو نگاه نمیکنم فقط نظرم رو مینویسم و عبور میکنم... 

بیشتر ببینید
ولکن خواهر از کارما بترس

اخه دفعه اولش نیست خیلی حرفای بدی از منو شوهرم به دروغ به شوهرش و خونواده شوهرش میگه که منو خراب کنه بعد مادرشوهرش به گوشم میرسونه 

میگم این دفعه خرابش کنم تا دیگه دروغ نگه 

خب شما چرا زیر زیرکی با مادرشوهر اون در ارتباطی ی جای کار میلنگه

چون مادرشوهرش خیلی زن با محبتیه 

بعد زنگ میزنیم احوالپرسی و اینا 

اخه خواهرم چون خونه من نمیاد با من در تماس نیست دوست نداره مادرشوهرش و خونواده شوهرشم خونه من بیان و با من در ارتباط باشن 

ولکن خواهر از کارما بترس

یعنی بذارم جلوی خونوادم هی منو خراب کنه و هرچی دلش میخاد بگه بعدم بگه مادرشوهرم گفته یا شوهرم گفته و همه حرفای بدشو بندازه گردن خونواده شوهرش اره ؟؟؟

چون مادرشوهرش خیلی زن با محبتیه بعد زنگ میزنیم احوالپرسی و اینا اخه خواهرم چون خونه من نمیاد با من د ...

خب عزیزم هرچی هم نباشه طرف خواهرت که هم خون خودت رو ول نکن با خانواده شوهر اون چیکار داری آخه بعدا اونم ی کاری می‌کنه باهات از خودت بدتر

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
بیخیال ارتباطتو کم کن باهاش

اصلا ارتباطی ندارم یعنی اون باد کرده خونه من نمیاد 

بعد نمیذاره با بقیه خونواده همسرشم ارتباط داشته باشم هی جلو اونا پشت سرمن حرف میزنه که من به چشمشون بد بم 

مثلا از دروغ به خونواده شوهرش گفته که من پولای یکی از فامیل رو توی شراکتی که داشتم بالا کشیدم