2777
2789
عنوان

نی نی های تیر 88

3462 بازدید | 27 پست
سلام به مامانای تیر 88 !
خیلی دوست داشتم تاپیک مسابقه عکس نی نی هامون ادامه پیدا کنه که نشد چون توی کلوپ راحت نیستم ودر مورد هر موضوعی که می خوام صحبت کنم احساس میکنم با موضوعی که مامانا دارن صحبت میکنن همخونی نداره تصمیم گرفتم لااقل یه تاپیک داشته باشیم برای نی نی های این ماه .

مامانای گل بیاید در مورد نگهداری، قد و وزن ، تغذیه ،مهارتهائی که نی نی هامون دارن با هم صحبت کنیم.

عکس نی نی هامون رو بذاریم (حالا که با مسابقه راحت نیستید فقط در حد لذت بردن از عکس های نی نی هامون)
تو کلوب هم بچه ها در مورد این موضوعات حرف میزنن و وقتی حرفا تموم میشه میرن سراغ حرفای متفرقه تا یه نفر بیاد و سوالی چیزی کنه دوباره بحث بره رو نی نی ها.........هههه..........سخت نگیر

http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=181&ChatDate=21-9-1389&PageNumber=6

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانای گل من یه جایی کلاس یوگا میرم که یوگای کودکان داره واقعا بینظیره چون دیدم شماها خیلی فعال هستید و بچه های گلتون رو انقدر جاهای مختلف میبرید گفتم بهتون بگم آخه امروز جشن آخر سالشون بود بچه ها برنامه اجرا کردن واقعا عالی بود جاش تو پاسداران است جای پارک خوبی هم داره اگر دوست داشتید بگید تا مشخصاتشو براتون بذارم
تورا سپاس بیکران که داده هایت بیکران است روز رسانی شکر تورا سپاس به هرچه داده ای کم یا بیش تورا سپاس به هرکه داده ای غیر یا خویش
2810