2777
2789
عنوان

مربی دخترم گف ببرش کاردرمانی

390 بازدید | 23 پست

دختر چهار سالشه مربی گف تو حرکات دست ضعیفه کارای خیلی ریز و کاردستی و قیچی ب اینا زیاد علاقه نشون نمیده و بلد نیس و تلفظ کلمات گف اینا بهم ربط دارن و ببر کاردرمانی 

راستش من قبل مهد اصلا بهش قیچی اینا نداده بودم نقاشی هم زیاد علاقه نداشت الان بهتر شده 

تلفظ هم مثلا ب خداحافظ میگه خوبالض یا عکس میگه عسک امروز میگف زیپ نداره مربی فک کرد میگ جیپ نداره اینجوری بعضی کلمات رو نامفهوم میگه 

بنظرتون جای نگرانی داره استرس دارم فردا وقت میگیرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم‌ دختر منم تا پنج شیش سالگی اینجوری بود به یخچال میگفت هشخال به کتاب میگفت کباب ق رو که اصلا نمیتونست تلفظ کنه من دو سه جلسه بردم گفتار درمانی خیلی خوب بود ولی متاسفانه کامل ادامه ندادم که خوب شه، الان تو مدرسه به مشکل برخوردم، یعنی حرف زدنش خیلی خوب شده ولی باز نسبت به هم سن و سالاش کمی عقبتره و چون تلفظ کلماتش کامل نیست موقع املا نوشتن خیلی مشکل داره، خلاصه که الان هرچی بهت میگن جای نگرانی نداره به مرور درست میشه ولی هرچی پیگیرتر باشی که زودتر درست شه، تو مدرسه هم کار خودت راحتتره هم گل دخترت

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اووف الان واقعا خیلی بد شده همه جانبه بچرو میسنجن آدم نگران میشه

آره آبجی من برده بودم پیش طب سنتی 

می‌گفت بیشتر بچه ها الان اینجورین بیشتر هم بخاطر تنبلی و استفاده زیاد از گوشی حالا یا پدر مادر باشه یا بچه

عزیزم‌ دختر منم تا پنج شیش سالگی اینجوری بود به یخچال میگفت هشخال به کتاب میگفت کباب ق رو که اصلا نم ...

مرسی عزیزم خیالم راحت تر شد حتما میبرمش پس 

من راستش ترسیدم فک کردم چیز بدیه و نگران کنندس 

آره آبجی من برده بودم پیش طب سنتی می‌گفت بیشتر بچه ها الان اینجورین بیشتر هم بخاطر تنبلی و استفاده ز ...

دقیقا پیش دخترم یبار فیل شکن وصل کردم رفتم اینستا فرداش دیدم رفته وصل کرده تو اینستاس 

بعد ی قیچی نمیتونه بگیره چپ و راست و قاطی میکنه 

مرسی عزیزم خیالم راحت تر شد حتما میبرمش پس من راستش ترسیدم فک کردم چیز بدیه و نگران کنندس

نه عزیزم اصلا جای نگرانی نداره، همه بچه‌ها به مرور یاد میگیرن این مهارت‌ها رو

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا پیش دخترم یبار فیل شکن وصل کردم رفتم اینستا فرداش دیدم رفته وصل کرده تو اینستاس بعد ی قیچی نمی ...

وایییی آره 

برادر زاده هام ۱۰ ماهشونه گوشی میگرن با انگشتان کوچولو شون میزنن فیلم بیاد🤣

چند سالشه اخه دوستاش بهتر و‌ واضح تر از دختر من حرف میزنن

مقایسه نباید کنی که هربچه ای یه جوره الان برادرزادم چهارسالشه بچگیش زود چهاردست و پا رفت پاشد راه رفت ولی اینیکی برادرزادم تمبل شد دیر راه افتاده ولی زبونی قشنگ و واضح میگه 

مامانم همیشه میگه از قدیم گفتن بچه ای که زود راه بیوفتع پا روزبونش میزاره دیر زبون وا میکنه و واضح حرف میزنه 

بچه ام که زود زبون وا کنه دیر سرپا میشه

دقیقا پیش دخترم یبار فیل شکن وصل کردم رفتم اینستا فرداش دیدم رفته وصل کرده تو اینستاس بعد ی قیچی نمی ...

خودت تو خونه باهاش کار کن بهش خمیر بازی بده بازی هایی که با انگشته انقد واسه برادرزادم اسباب بازی میگیریم گوشی کم میدیم حالا بابایه من سر دیگ نذری کپگیر داشت برنج میریخت بعد بابام رفت سراغ خورشت ارمین نگاه به من کرد دوتایی تنها شدیم میخاست کپگیر و برداره ولی میتزسید چون هی گفته بودن دست نزن نکن گفتم بدو بیا من ظرف و بگیرم تو بریز قشنگ اومد ریخت بعد چندتا ظرف بعد مامانم و بقیه اومدن گفتم ارمین ریخته اینارو همه تحسین کردن تشویقش کردن انقد با افتخار میگفت من ریختم عزت نفسشم رفت بالا حالا با بچه باید کار کنی دیه