2777
2789
عنوان

جوش صورت نوزاد

7537 بازدید | 10 پست

سلاممممم بچه ها خوبیییین   تقریبا سه هفته ای هست دخترم صورتش جوش سر سفید یا قرمز میزنه و جوش سرسفید رو سرش  ب صورت ریز هسا رو پیشونیشم همش پوسته پوسته هست خوب نمیشه اصن ف ک کنم اگزما باشه اخه زیر گردن و قسمتایی از بدنش هم هست  میخواستم کمکم کنید بهم بگید تا کی اینجوری بچم   اصلا صورتش از لحاظه ظرافت در اومده همش 

تورو خدا بگید چیکار کنم پوسته پوسته های   زشت از بین بره 

یه سوال دیگه  اینکه  رو سر  بچم  خیلی گرمه معنیش چیه اخه

تعداد رای : 1
نظرسنجی
پماد مخصوص داره
0
0%
نیازی نیست
0
0%
نگران کننده هست
0
0%
شیر مادر
1
100%
  آغاز کسی باش که پایان تو باشد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا چیز طبع گرم خوردی.یابوسش کردید چیز نگران کننده ای نیست کالامین خوبه

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..

پسرم اگزما داشت ی پماد دست ساز همون روز اول برطرف شد ولی برا این ک برمیگرده باید ی روز درمیون براش استفاده کنم

شاید طبعش گرمه شمام گرمی جات میخوری شیرت اثر می‌کنه..

داغی سرشم باید بدونی چ وقتایی هست.مثلا موقع شیر خوردن یا گریه کردن طبیعیه

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر

پسر من از دوماهگی اینطوری شده بود تا الان که ۷ ماهشه داره شیرخشکیه دکتر گفت به پروتئین گاوی حساسیت داره بچم یک ماه بود که شب نمیتونست بخوابه خیلی گریه میکرد شیرشو عوض کردم هم صورتش بهتر شد هم خوابش خدا رو شکر.الان به بعضی غذاها ها هم حسلسیت داره مثل حریره بادوم

واسه سلامتی مامانم و پسرم دو تا حمد بخونید😢😢ممنون میشم