2777
2789
سلام بچه ها خوبید؟
من تازه عضو سایت شدم و دلم می خواد سال 90 مامان بشم ولی شوشو نمی ذاره خیلی باهاش حرف زدم ،همش میگه الان زوده فکر کنم از سختیهای بچه داری و از هزینه هاش می ترسه،،من نمی خوام سنم زیاد بره بالا الان 28 سالمه. به نظرتون گولش بزنم که نی نی دار بشم ؟ کسی تا حالا ازین کارا کرده؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم این کارونکن بعدا بهت کمک نمیکنه بیچاره می شی بدون موافقت اون که نمی شه، سعی کن راضیش کنی منم مشکل تو روداشتم با این تفاوت که دکترم گفته بود اگه اقدام نکنم ممکنه مشکل پیش بیاد با این حال همسرم راضی نمی شد، تقریبا 10 ما روش کار کردم که راضی شدالانم 2ماه باردارم همون بار اول باردار شدم، سعی کن قانعش کنی.....موفق باشی
من اصلا با این روش مخالفl چون بچه دار شدن یه تصمیم مشترک است و بزرگترین تصمصم یه زن و مرد و زیباترهه که بوافق و امادگی طرفین صورت بگیرههه

اگر هم اینکار را کردی با هر گونه برخورد شوهرت خودت را باید اماده کنی ... بی محلی ناراحتی گله و نهایتا سقط
2 نفر از ادمهائی که میشناسمشون اینکار را کردند و الان بچه هاشون 5 ساله هستند و سر و مور و گنده اما تو بارداری سرکوفت و بی محلی هم داشتند درسته میگذرهه ولی این دوران شیرین لایقههه بهتر گذراندنههههههههه
صوفیا جان سلام جاری من هم 7 سال پیش همین کار را کرد
درسته جاریم خوشحال بود که بارداره اما پدر بچه اصلا خوشحال نبود الان هم به اون بچه چندان علاقه ای نداره
و زندگیشون هم از 7 سال پیش رنگ عشق نداره هیچ اعتمادی بینشون نیست جاریم هر کار بکنه و هرچی میگی شوهرش باور نمیکنه و در کل این کار خوبی نیست سعی کن کم کم راضی اش کنی
بارداری , زایمان و بچه بزرگ کردن خیلی مراحل حساس و پر استرس و سختی از زندگی هستند مرد باید موافقت داشته باشه ,پشتیبان زن باشه و کمک و همکاری کنه, منم با ثمینه جان موافقم خیلی احتمال داره که اعتمادش بهت هم از بین بره
به نظر من هم این کار درست نیست شوهر من هم بهم گفته الان بچه نمی خوایم تا 4 سال دیگه من متولد 63 هستم وقتی می بینم اینطوریه منم اصراری نکردم گفتم وقتی موقعش شد خودش التماس بچه می کنه
بچه ها ممنونم که جوابمو دادید
راستش می خواستم همین ماه اینکارو بکنم ولی یکم دودل شدم باید بیشتر فکر کنم، شوهرم مهربونه ولی اگه بفهمه گولش زدم نمی دونم چه عکس العملی نشون میده من همیشه باهاش روراست بودم. نمی دونم چکار کنم خیلی دلم نی نی می خواد......
عزیزم بچه دار شدن نیاز به آمادگی روحی طرفین داره بچه بازی که نیست بخواهی گولش بزنی نگذار احساس کنه به اعتمادش خیانت کردی این خیلی بده
در دنیا تنها یک قلب است که برای تو می طپد آن هم قلب خود توست.
سلام صوفیا جان
من این کارو کردم و راستش خیلی با هم دعوا کردیم آخه میدانی من 32 ساله بودم و همسرم 39 ساله و 2 سال بود که ازدواج کرده بودیم اما میگفت بجه نمی خواهم و من می خواستم و از طرفی من وقتی نداشتم چون سنم بهم اجازه نمی داد من هم قرص نخوردم و باردار شدم
اما در دوران باردار ی خیلی سختی داشتم و همسرم اصلا نمی خواست وجود نی نی را بپذیرد
صوفیا جان همسرت را راضی کن و اصلا به فکر گول زدنش نباش درست نیست

آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
عزیزم به نظر منهم کار درستی نیست. به این قضیه فکر کنید که چقدر بده که شوهرتون به نی نی تون به چشم یک مهمان ناخوانده نگاه کنه...بهتره براش یک مهمان عزیز باشه. صبر کنید تا متقاعد بشه. اینطوری خیلی بهتره. اصلا حس خوبی نیست که تو مسئله ای به این مهمی گول بخوره...
2810