2777
2789
عنوان

پروتز چانه

| مشاهده متن کامل بحث + 31931 بازدید | 78 پست
تا جايي كه من ميدونم پروتز نمي مونه ممكنه حركت كنه جون فك و چانه دو عضو محرك هستن  من خودمم زا ...

عزيزم ژل نيست كه حركت كننه من الان دو ساله پروتد دارم كاملا ثابته. چون چسبيده به چونه و گوشتاي زير چونم 

موش قشنگم ميدونم كه الان اون دنيايي اما بدون تو همين چند وقت كه بزرگت كردم  فهميدم حس مادري چقدر قشنگه  كاش  ..... 😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زاويه سادى كردم يك ماهه ولى چانه ام عقب رفتگى داشت دوباره ٦ماه ديگه بايد برم ترميم من كه دارم همون ه ...

سلام عزیزم. در جراحی پروتز در انتخاب جراح مناسب و انتخاب پروتز مناسب دقت بسیاری کنید زیرا پروتز های گوناگونی در بازار موجود است اما پروتز مناسبی که برای جراحی پروتز بسیار مناسب تر  بوده پروتز مدپور می باشدکه نصب ان برای جراحان معمولا دشوار بوده و متاسفانه بسیاری از جراحان با این پروتز کار نمی کنند . در کلینیک دکتر اکبر بیات اغلب پروتز مدپور را توصیه می کنند و برای نصب ان دقت فراوانی می کنند تا احتمال جابجایی پروتز را به حداقل برسانند. با مراجعه به سایت ایشان و دیدن عکسهای قبل و بعد جراحی پروتز با نحوه ی کار ایشان بیشتر اشنا می شوید.

من پارسال زاویه سازی صورت با فیلر کردم ۳ سی سی به چانه و ۲ سی سی استخوان فک و ۳ سی سی هم گونه ،واقعیتش صورتم خیلی بزرگ شد و اصلا دوستش نداشتم امسال کلا رفته و دوباره زاویه سازی کردم امااااا با نخ حالا راضیم ،صورتم ظریف و فرم دار شد

برادرشوهر من 7 سال پیش که بینیش رو عمل کرد پروتز چانه هم انجام داد

عزيزم اسم دكترش چى بود خوب بود برادرشوهرت راضيه ؟

سکوتم از رضایت نیست ، دلم اهل شکایت نیست .

اگر چانه جراحي ميخواي كني حتما برو پيش دكتر سامان كلباسي ، هم با پروتز انجام ميده و هم بدون پروتز  ، كارشون عاليه توي جراحي چانه، و جراحي فك ، من و چندتا از دوستام پيش ايشون انجام داديم خيلي خيلي راضي هستيم ، تلفنشون اينه:26214504

من برای جراحی بینی و چانه رفتم پیش دکتر محمدی در کلینیک MOH . خیلی تحقیق کردم نمی خواستم قیافه ام شبیه پلنگا بشه می خواستم فقط ایرادای صورتم رفع بشه. خیلی راضی ام از نتیجه جراحی واقعا بینی  و چونه ام رو طبیعی کرد. هیچکس متوجه عمل هام نمیشه. به خیلی از دوستام معرفی کردم و 4 نفر از طرف من رفتن پیشش و همه راضی ان.

2810