2777
2789
عنوان

کوچولوهای اسفند 88 تازگیا چی یاد گرفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3207 بازدید | 28 پست
سلام گلی خانم جون
ببین همین جوری دستاش و گرفتم و براش لی لی حوضک خوندم اونم زوم کرده بود رو انگشتاش و دستش و براش جالب بود چند دفعه تکرار کردم و باباش هم همینطور زودد یاد گرفت. بعد چند باری هم با دست خودم براش خوندم .کلا من وقتی می خوام چیزی رو به انیس آموزش بدم از باباش یا خاله یا مامان جونش هم کمک میگیرم و به اونا هم میگم انجام بدن براش اینطوری علاوه بر خودم دیگران رو هم میبینه که میتونن این کاررو انجام بدن و به نظر من که خیلی موثره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه!
صدرا کوچولوی من هم از 3-4 ماهگی یاد گرفت که با ضربه آروم روی دهنش صدای آآآآآآآآ در بیاره و بعد از اون هم با انگشت که با لبش بازی می کردیم بوبو ! ( الان دیگه این کار رو خودش انجام میده)
بابا , ماما , دد رو از اواخر هشت ماهگی می گه!
زیاد تاتی یا چهاردست و پا نمی کنه , با رو روئک این طرف و اون طرف میره یا با غر سینه خیز می کنه !
لی لی حوضک و اتل متل بلده , بای بای می کنه , خدمتتون عرض کنم سفره غذا رو می بینه می گه به به!
به توپ می گه تو , هاپو رو می گه پووو , گل رو هم که می بینه می گه به به!
تازگی ها به پیشی با یه صدای ناز می گه , پٍییی!
گوشی تلفن اسباب بازیش رو اول می ذاره تو گوشش بعد هم می ذاره دم دهنش
از 3- 4 ماهگی cd , yourbaby can read رو گذاشتم و الان وقتی می گم wave your hand دستش رو تکون می ده
و touch your toes انگشت های پاش رو می گیره!
سلام
آرمین منم 20 اسفند به دنیا اومده
یکم چاردست و پا میره ولی بیشتر دوست داره سینه خیز بره .با روروئکش هم راه میره ولی فقط روس سنگ .
دستش را میگیره و سعی میکنه بلند بشه.
دست دسی و بای بای میکنه.
ماما و بابا و دد را و میگه.
ولی کلاً به غذا هیچ میلی نداره.
سرسری هم میکنه .
وقتی آهنگ شاد میشنوه خودشو تکون میده و دست میزنه.
و با هر چیزی به غیر از اسباب بازیهاش دوست داره بازی کنه.
عاطفه جون آرشیدا و محمد مهدی هردو 12 اسفندی هستند.....
آرشیدا شدیدا عاشق قر دادانه....فقط آهینگ و بشکن و دست ببینه سریعا قر میده....
خودش با خودش بازی میکنه....لی لی حوضک را دوست داره.....
و بدون اینکه من بگیرمش با پاهاش بلند میشه و 30-40 ثانیه می ایسته...
سلام دوست جونا امیر طاهای منم 2 اسفند88 . نینی منم تا یک صدا یا نوای اهنکین بشنوه قر که نه ولی اگه نشسته باشه خودشو هی تکون میده اگرم ایستاده باشه که بالا پایین میکنه. وقت خداحافظی دستشو تکون میده . کلا به بخاری لوله بخازی و شوفاژ میگه جیز الهی من قربونش برم خیلی باحال میگه سرسری هم که خیلی وقته
راستی وقتی باهاش بازی میکنم روسری چیزی میندازم تو صورتم و دکی میکنم خوشش میاد و خودش این کارو انجام میده در ضمن به بابی خودم و بابای شوشو یعنی دوتا پدر بزرگها علاقه خاصی داره اما بابای خودمو بیشتر
سارا یاد گرفته میگه داغ داغ البته حرف د رو یه موقع ها میگه قاغ که خیلی با مزه میشه. دِدِ هم یعنی بده
و دکمه پاور کیس و روشن و خاموش میکنه
گاهی دو دستش رو وقتی ایستاده رها میکنه که بدون تکیه گاه بایسته اما میفته . اما داره تلاش میکنه.

انیس فقط میخوره!راه نمیره چهار دست و پا هم همینطور !ولی تو روروئک خیلی زرنگ شده کاملا می ایسته تند تند میره و خلاصه گلیم خودش رو از آب بیرون میکشه.سینه میزنه البته میزنه روی پاش با خودش خیلی حرف میزنه تازگیا کلمه غ و خ دیاد گرفته که خیلی توی حرفای نامفهومش به کار میبره.وقتی میگیم انیس بخاری کو نشون میده و با دهنش فوت میکنه یعنی داغه.وقتی توی لیوان آب میخوره از صدایی که به وجود میاد خوشش میاد و تکرار میکنه .انگشتش رو جلوی لباش میگیره و صدا تولید میکنه.
دختر من 20 اسفند به دنیا اومده.
الان راه میره -دو تا دندون پایین داره دندون بالاییش تازه داره در میان-غذاشو خیلی خووب میخوره وقتی خوردنی میبینه میگه نم نم دهنش و مزه مزه میکنه.ماما -بابا -دد -به به -جه جه-...میگه.عاشق بازی با بچه هاست.