2777
2789
عنوان

چطوری با وجود بچه داری فرصت کارهای دیگه رو دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4412 بازدید | 30 پست
مامان علی کوچولو منم دقیقا شرایط تو رو دارم .دختر منم 9 ماه و نیمه است . فوق العاه شیطونه . دستشویی هم که می رم میاد پشت در و به پهنای صورتش اشک می ریزه و جیغ می زنه . دیگه عاجز شدم به خدا ! من با کوچکترین صداش نیمه شب بیدار می شم . مگه میشه متوجه نشی ؟ البته من کنار خودم می خوابونمش چون 20 دفعه برا شیر خوردن بیدا می شه .

راستی اگه بهمن یا اسفند نی نی ت به دنیا اومده بیا کلوب ما یکم درددل کن حالت بهتر شه .:)

http://ninisite.com/users/clubs/
وضع منم مثل شماهاست پسرم نوزده ماهشه اول اینو بگم که مامان علی جان من شب هر ساعتی که بخوابم هر چقدر هم که خسته باشم با یه صدای کوچیک پسرم بیدار می شم مطمئن باش تو هم بیدار میشی
به نظر من کلید رسیدن به کار خونه اینه که صبح زودتر از بچه از خواب بیدار شد که البته من نمیتونم چون شبا معمولا بعد از خوابیدن پسرم به تی وی و نت و کتاب و ... می پردازم و دیر می خوابم و صبح هم شاید دیرتر!!! از پسرم بیدار می شم ولی از هر کسی که خونه زندگی مرتب داشته پرسیدم آدم سحرخیزی بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از همتون. پس باید امتحان کنم دیر خوابیدن یا زود بیدار شدن رو که البته خیلی خیلی سخته، هفته ای مگه فقط یه روز بتونم زودتر از پسرم پاشم!!. نسترن جان حتما فرصت کنم به کلوپتون سر می زنم.
مامان علی کوچولو جان، پسر من پنج ماهشه. فعلا عادت کرده شبا زود میخوابه. من سعی میکنم آخر شب حتما خونه از نظر ظاهر مرتب بشه تا صبح توی یه فضای شلوغ و پلوغ بیدار نشم. چون خیلی توی روحیه ام تاثیر داره و به فکرم نظم میده. سعی کن حتما خونه تو برای صبح مرتب کنی. برای همه اعضای خانواده مفیده
2805
من دختر دو ساله دارم.
اولا که کار خونه رو مثل یه بازی انجام میدیم... برای گردگیری یه ذستمال هم به اون میدم... موقع جارو هم با هم شعر میخونیم و جارو میکنیم.

اشپزی هم صبح ها درست میکنم... زمانی که سرش به یه چیز تازه گرمه و میدونم به من محل نمیده.
یا اینکه شب قبل خورش میزارم و صبح فقط برنج درست میکنم.

سر دخترم رو با کتاب/ نقاشی کردن/ فیلم های خودش/ و یا بازیهای ابتکاری گرم میکنم.

از اول هم بغلی نبود.
در ضمن وقتی کاری انجام میدم و ازم میخواد بغلش کنم یا غر میزنه و یا حتی گریه میکنه.... مدام براش شرایط رو توضیح میدم ( مثلا بزار ظرفایی که توش به به خوردیم رو بشورم بعد میام/ یه پیشی بکش تا من بیام/ برو لگو بساز تا من بیام)
کارم رو تا حد امکان برای خواسته هاش قطع نمیکنم تا بد عادت نشه
شب که یکتا میخوابه تا حد امکان تمام جابه جایی ها و شستنی ها رو انجام میدم...
معمولا صبح ها کاری به اون صورت ندارم.

جارو و گردگیری هم هفته ای دو بار دارم.

ولی در کل روزایی هم پیش میاد که نمیتونم تکون بخورم و دخترم بد خلقه.... ولی کلا الان همه کارها رو سعی میکنم با بازی با اون انجام بدم...

معمولا بچه ها از 17-18 ماهگی عاقل میشن... تا قبل از اون شرایط یه کم سخت تره...

بهتون پیشنهاد میکنم ناهار رو شب قبل درست کنید که خیلی تو وقت صرفجویی میشه
از راهنمایی هاتون ممنوم. راستش بعد از مسافرتی که داشتیم و با خودمون مهمومن آوردیم و مهمونمون مریض شد و بعد پسرم تب کرد، تقریبا وضع از قبل هم بدتره!!! ولی سعی می کنم شب قبلش کارهامو بکنم، ولی از ترس اینکه سر و صدا پسرمو بیدار کنه یا نور بیدارش کنه، ترجیح می دم با خوابیدنش بخوابیم! بخصوص که به نوری که از لای در بیاد خیلی حساسه. فکر می کنه همه بیدارن و دارن بازی می کنن و اون عقب موند!!
حالا مهمونمون رفته و پسرم داره بهتر می شه، ولی خونه و کارهام ....!!!برام دعا کنید.
سلام "مامان علی کوچولو"

چیزهایی که به ذهن من میرسه:

1- سعی کن برای غذا پختن از پلوپز و آرام پز استفاده کن.

2- شام شب رو دو وعده ای درست کن که روز نخواهی ناهار بپزی.

3- صبح بعد نماز 1ساعتی رو به کارها برس بعد برو پهلوی نی نی بخواب تا هروقت که بیدار شه. مثلا اگر از شب ظرف نشسته داری یا جمع و جور کردن منزل یا آماده کردن ماشین لباسشویی و کلا کارهای بی سر و صدا.

4- وقتی بچه بیداره کارهایی که اون دوست داره با هم انجام بدید مثلا وقتی جارو می کنی براش آواز بخون معمولا بچه ها از صدای جارو خوششون میاد و دوست دارن با جارو بازی کنن.

5- از خواب شب نزن چون خستگی روزانه میاره. شب سعی کن بعد از خوابیدن بچه بیشتر از 1 الی 1.5 ساعت بیدار نمونی.

6 -کارهاتو حتما اولویت بندی کن چون آدم بچه دار فرصت کمی داره و باید کارهای مهم رو انجام بده و کارهای غیر ضروری رو حذف کنه.

7- بچه نباید عادت کنه شب برای خوردن شیر بلند بشه که این مستلزم جدا خوابیدن بچه است. از 5-6 ماهگی باید جای خوابش جدا بشه چون بوی شیر مادرو میشنوه و از خواب پا میشه.

می تونی از کتاب " تغذیه و تربیت کودک" دکتر بنیامین اسپاک خیلی برای منظم کردن بچه استفاده کنی

البته خودم یه پسر 1 ساله نوپا دارم و واقعا شرایط شما رو درک می کنم خودم هم نتونستم بعضیاشو اجرا کنم
خانوما اگه گوشت را به میزان زیاد قرمه درست کنین. اونقدر خوبه و توی وقت آشپزیهای بعدی صرفه جویی می شه که نگو. برای هر خورش یک مقدار از اون قرمه آماده را بریزین. یا همونطوری توی استامبولی. و یا خیلی غذاهای دیگه.
وای خدا منم دقیقا همین طوریم اوضاع خونه افتضاحه و بعداز مرتب شدن کافیه نیم ساعت بگذره تا دوباره منفجر بشه آشپزخونه که از همه جا بدتره همش می ترسم نکنه یه دفعه یه مهمون ناخونده بیاد خونمون. 20 روز دیگه تولد یک سالگی آرتینه اما من هنوز نتونستم حتی کارای اولیه رو انجام بدم دیگه دارم خل می شم بعضی وقتا از بهم ریختگی نظم خونه و امورات زندگی حسابی می زنه به سرم و قاطی می کنم........
آدما مثل عکس هستن ؛ زیادی که بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین .

چه تاپیک خوبی....فهمیدم من خیلی غیر طبیعی نیستم..همه مامانای بچه دار همینن.....من یه دحنر 6 ماهه دارم تا5ماهگی که همش جیغ میزد بعلش کنم.از 5 تا 5/5 ماهگی خوب بود اون میشست بازی می کرد منم به کارام میرسیدم.از 5/5 ماهگی که چهاردستو پا رفتنش شروع شد یه پام تو آشپزخونست یه پام تو حال....امروز با دست پر از سبز 4 بار اومدم از زیر وسایل درش آوردم....وقتی هم شب می خوابه من ازون خسته ترم و نمی تونم همه کارامو بکنم...قبلا همیشه صبح به شوشو صبحانه مفصل میدادم اما الان اصلا نمی فهمم اون کی میره بیرون
اینها همه اسمش زندگی است...دلتنگی ها....دلخوشی ها.....ثانیه ها....دقیقه ها....حتی اگر تعدادشان به دوبرابر رقمی که برایت نوشتم برسد!!!!!
در مورد خونه هم که کلا همه چیز توش پیدا میشه....مثل بازار شام شده
اینها همه اسمش زندگی است...دلتنگی ها....دلخوشی ها.....ثانیه ها....دقیقه ها....حتی اگر تعدادشان به دوبرابر رقمی که برایت نوشتم برسد!!!!!
ممنونم. راستش برای اولویت بندی و بهبود اوضاع یه فکراایی کردم. یه ماژیک وایت برد خریدم تا روی در کابینت کارهای مهم روز بعد رو بنویسم یادم نره. البته هنوز شروع نکردمو نمی دونم چرا همش به مورد خاص پیش میاد که نتونم شروع کنم!!
شبهایی که همسرم به ساعتی از پسرمون مراقبت می کنه، اوضاع بهتر می شه. که البته خیلی کم پیش میاد!!
راستی فکر کردن در مورد یه معما در طول روز بعضی وقتها تاثیر هوبی توی روحیه داره!! هم زیاد وقت گیر نیست و هم به آدم اعتماد به نفس می ده! تنوعی هم هست!
من معتقدم هر چی بیشتر مسئولیت داشته باشی بیشتر به کارهات میرسی و بهتر میتونی اززمان استفاده کنی ...

مدیریت زمان یک هنره ...
افسوس روزی خواهد آمد که بی دینی، نمادروشن فکری است!(دکتر علی شریعتی )
2810