2777
2789

همش میگم از فردا از فردا باید  درس بخونم ولی پاش که میشینم انگار همش میخوام فرار کنم مغزم عاشق هیچ کاری نکردنه البته بیش فعالم هستم کمالگرایی هم دارم  و اهمال کار هم هستم هم استرس دارم اروم و قرار ندارم از خودم بدم میاد همه تو این دنیا رسالتی دارن منم میدونم رسالتم چیه میدونم توانایی هام چیه میدونم باید تو رشته ورزی مورد علاقم تو دنیا بدرخشم ولی دارم به این فکر میکنم 20 سال زندگیم رفته اینقدر از خودم بدم میاد وقتی 40 سالم بشه وقتی زمان مرگم فرا برسه  و زندگیم از جلو چشمم رد شه که تموم عمر بی هدف نشستم و هیچ کاری نکردم چقدر سخت میمیرم خدایا کا ادم با اراده ای بودم کاش الان دو سال پشت کنکورم هیچی نمیخونم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ی مدت ب ذهنت قشنگ استراحت بده و هیچ کاری نکن تلاش هم نکن فکرم نکن 

ازاد که شدی مطمن باش خودت قوی شروع میکنی 

ادم رباط نیست ک بکوب بخونه یا کار کنه این اشفتگی ذهنی و تنبلی از خستگی فقط

ی مدت ب ذهنت قشنگ استراحت بده و هیچ کاری نکن تلاش هم نکن فکرم نکن ازاد که شدی مطمن باش خودت قوی شروع ...

نه بابا در روز نهایت دو ساعت بخونم هیچ گوهی نمیخورم دو ساله پشت کنکورم  هیچ گوهی نشدم حالم از خودم به هم میخوره 

نه بابا در روز نهایت دو ساعت بخونم هیچ گوهی نمیخورم دو ساله پشت کنکورم هیچ گوهی نشدم حالم از خودم ب ...

چرا فکر میکنی همه باید دانشگاه برن اصلا؟ 

من حقوق خوندم با معدل عالی امدم بیرون از دانشگاه 

۷ سال تدریس ابتدای داشتم و 

الان ۳ سال ب صورت حرف ای قنادی میکنم و 

افسوس میخورم ک وقت اترژی مو جای بیخود هدر دادم 

مهم مهارت و ب دست اوردن درامد ن مدرک 

دوسال زندگیت ک رفت 

۴ سال دانشگاه 

ییساله دنبال شغل 

حالا اگر این وسط ازدواج کنی ک کلا هیچ دود میشه 

اگر نه تازه شروع ب کار میکنی با درامد کم یا متوسط 

وقت انرژی پول همه رفته 

هیج چیز مهم تر مهارت فن نیست و زودتر ب درامد نمیرسی

چرا فکر میکنی همه باید دانشگاه برن اصلا؟ من حقوق خوندم با معدل عالی امدم بیرون از دانشگاه ۷ سال تدری ...

دانشگاه هیچی تو رشته ورزشی استعداد دارم ولی دنبال همونم نمیرم هیچ هنریم ندارم