2777
2789
اره اما خب با قاشق میریزی داهل نون ها قشنگ نمیشه

کاسه ای باشه اره ماسوره میخواد.

بزن یوتیوب یا اپارات آموزششع ببین. ی ربع تمرینه بزن دستت راه میافته. ماسوره بزرگ بردار

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره اره

یکم که حلوا تون گرمه با دو تا قاشق بذارین لای نون مثل موقعی که مثلا شیرینی با خمیر شل درست میکنین بعد چون گرمه اون لایه نون رو بذارین روش یه کوچولو فشار بدین مرتب میشه . من اول فکر کردم از این نونای پیاله ای منظورتونه

دقیقا میخوام همین جور بشه اما خب ماسوره دارم قیف ندارم با چی تزئین کردین

اهان پس نون حلوای پیاله آی دارین من قبلا شیرینی درست کرده بودم کاتر ریز زده بودم تو فریزر داشتم گذاشتم رو حلوا هام پودر نارگیل هم پاشیدم

دقیقا میخوام همین جور بشه اما خب ماسوره دارم قیف ندارم با چی تزئین کردین

قیف درست کن از سفره یا مشمع کلفت یه نیم دایره ببر کنارش رو بدوز اگر نمیتونی دور دستت اون نیم دایره رو دو بار بچرخون تا حالت مخروط در بیا نوکشو یکم ببر ماسوره رو بزار داخلش  سرچ کن درست کردن قیف با کاغذ روعنی  برای تزیین کیک بهت یاد میده