2777
2789
عنوان

تجاوز ساختگی تو بچگی 😐😐❌

206 بازدید | 22 پست

دوستان من مسائل جنسی رو خیلی دیر فهمیدم مثلا وقتی 16 سالم بود فهمیدم 

وقتی ابتدایی بودم یعنی کلاس سوم ،چهارم چون مدرسمون مختلط بود پسرا مدام شوخی های جنسی لفظی میکردن فقط با من نه با دوستام 😐 منم واقعا بچه بودم نمی‌فهمیدم چه مرگشونه 

یه بار از یکی از بچه ها پرسیدم چرا اینطوری میکنن گفت فلان پسر گفته به تو دست زدم (که منظورش همون تجاوز بود )😐 و خودش به همه مرض داشت می‌گفت 

در حالی که به خداوندی خدا من اصلا نمی‌دونستم دارن راجب چی حرف میزنن😐😐 الان بعد این همه سال که گذشته هنوز از همه پسرا متنفرم 

به نظرتون علت رفتارشون چی بوده ؟

مریض بودن

کرم داشتن🤧

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقت حلالشون نمیکنم من اصلا نمی‌دونستم چی میگن همش 10سالم بود

پیش میاد بچگیه برا خیلیا این‌چیزها بوده ولی گذشته و اصلا دیگه معنا نداره فکر کردن نداره بیخیال اصلا بچه که توانایی نداره که کسی الان فکر کنه که حقیقت داشته همه میدونن همچین چیزی نبوده

مردم توی این گرونی و مشکلات یادشون نیست صبح چی خوردن.شما به جریان بچگی و حرفای بچگانه فکرمیکنی..این چیزای الکی را بریز دور از ذهنت..اون پسرا الان یادشون نیست باکی همکلاسی بودن..چ برسه به مسایل دیگه.

پیش میاد بچگیه برا خیلیا این‌چیزها بوده ولی گذشته و اصلا دیگه معنا نداره فکر کردن نداره بیخیال اصلا ...

میدونم ولی کاش فرهنگ سازی بشه زودتر به بچه ها  مسائل جنسی آموزش بدن تا حدی سنشون اجازه میده

من بیچاره هیچی نمی‌دونستم هر روز گریه میکردم و نمی‌تونستم به کسی چیزی بگم