2777
2789

ترم ۱ پزشکی ام ولی حالم از درس خوندن بهم میخوره. من دوران کنکورم سر درس خوندن خیلی سختی کشیدم و خانوادم خیلی اذیتم کردن الان هر وقت میخوام سر درس بشینم و زیاد بخونم خاطرات بد تو سرم میاد و حالم از همه چی بهم میخوره

الان همینطوری درسا رو یکی یکی دارم میفتم و گند زدم آبروم رفته

انگیزه ای هم ندارم، میگم این همه خوندم که تهش چی بشه بازم ۱۵ سال دیگه بخونم تا شاید یه دکتری شدم؟ ۱۵ سال درس خوندن درحالی که همسنام کار میکنن مستقل میشن پول درمیارن مهاجرت میکنن ازدواج میکنن 

من همش درس میخوندم که برم یه رشته مثل فیزیوتراپی یا داروسازی تا تخصص نخواد و زود تموم شه برم کار کنم و راحت فرار کنم از اینجا ولی الان گیر کردم

نه علاقه ای دارم نه انگیزه ای نه امیدی حالم از خودم و تصمیماتم بهم میخوره

خانواده هم عمرا بذارن تغییر بدم چیزیو

الانم با این همه درسی که افتادم وقتی خانواده بفهمن قیامت میشه چون سختگیرن و فکر میکنن حالا که رفتم شهر دور و غریب حتما کل ترم کارایی میکردم که الان افتادم

نمیدونن کلشو تو تخت بودم پای گوشی و با غم و غصه و نگرانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این فکرا عادیه

ولی الان اینجوری فکرمیکنی

همون ۷ ۸ سال دیگه متوجه عمق فاصله ات با بقیه میشی 

به درست به چشم این نگاه کن که میتونی تورو بکشه بالا

دوترم دیگه میری بیمارستان کللی انگیزه میگیری

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید
برو دنبال علاقت لطفامگه خانوادت میخوان درس بخونن به جای تو

من حتی نمیدونم به چی علاقه دارم تو این چند سال اصلا نتونستم بفهمم چون فقط مجبور بودم درس بخونم

فقط میدونم دوست داشتم مهاجرت کنم که الان نمیشه

عزیزم این فکرا عادیهولی الان اینجوری فکرمیکنیهمون ۷ ۸ سال دیگه متوجه عمق فاصله ات با بقیه میشی به در ...

آخه ۷-۸ سال دیگه تازه یه پزشک عمومی ام تو طرح

تو ایران اون پزشکی که همه حلوا حلواش میکنن متخصصه

آخه ۷-۸ سال دیگه تازه یه پزشک عمومی ام تو طرحتو ایران اون پزشکی که همه حلوا حلواش میکنن متخصصه

همون طرح هم خوبه 

منی که کادر درمانم میگم خوبه بگو چشم 🤣

الان طرحی پزشکی از کارمند معمولی بیشتر درامد داره

مثلا پزشکی رو ول کنی چه علطی کنی دور از جونت

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید
همون طرح هم خوبه منی که کادر درمانم میگم خوبه بگو چشم 🤣الان طرحی پزشکی از کارمند معمولی بیشتر درامد ...

فیزیوتراپی و اینا خیلی زودتر به درآمد میرسه

من همین الانشم خستم از این همه درس خوندن