2777
2789

بله .چون   کوته فکرن. هنوز حرفت تموم نشده برچسب میزنن. مال آدمایی هست که خورده سوادی دارن. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
بله .چون کوته فکرن. هنوز حرفت تموم نشده برچسب میزنن. مال آدمایی هست که خورده سوادی دارن.

دقیقا

من راجع به اضطرابم گفتم و یکی برگش گف پارانوئیدی :/

درحالی که نیستم واقعا ادمیم که واقعیت هارو میبینم

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقامن راجع به اضطرابم گفتم و یکی برگش گف پارانوئیدی :/درحالی که نیستم واقعا ادمیم که واقعیت هارو م ...

سواد کمی داشته در این مورد.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
دقیقامن راجع به اضطرابم گفتم و یکی برگش گف پارانوئیدی :/درحالی که نیستم واقعا ادمیم که واقعیت هارو م ...

به قول دوستان مجازی رو جدی نگیر 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید

مردم سریع انگ میچسبونن به آدم. جوری که تعجب میکنی. من یه بار حنجره ام التهاب داشت نمیتونستم بلند حرف بزنم مهمونی دوستم بودم به یه خانما گفتم ببخشید گلوم ملتهبه نمیتونم واضح صحبت کنم سریع برگشت به دوستم گفت دوستت از اول نمیتونسته حرف بزنه مشکل داشته گفتارش؟ روانپریشن مردم

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

مگه. نشنیدی که میگن نه خوبت رو به مردم بگو نه بدت رو از خوبت ناراحت میشن و حسادت میکنن و از بدت خوشحال

امان از این کلمات مثلا با کلاسپارانوئیدپانیک استرس.فوبیادرون‌گراسریع بهت برچسب میزنن

به نظرم دنبال چیزی نباشی راحت تر خوب میشه

بهت پیشنهاد می کنم هرچیزی رو جایی بگو که بهت کمک می کنه. در مورد اضطرابت فقط روانشناس میتونه بهت کمک کنه.

آدمهایی هستن تو جامعه که سواد و فرهنگ ضعیفی دارن متأسفانه ولی نمیشه که دهنشون رو بست میگن حرفشونو.

پس اگر می خوای دلخور نشی یا هرچیزی رو اینجا نگو یا قوه‌ی تحملت رو ببر بالا و سعی کن حرف هرکسی باعث ناراحتیت نشه.

من خودم یه بار راجع مشکلاتم با پدرم اینجا صحبت کردم و یکی از کاربر ها گفت شاید بچه‌ی پدرت نیستی و حاصل رابطه‌ی نامشروعی از مادرت سوال کن!!

من اصلا فکرش رو نمی کردم یکی بخواد بابت این موضوع همچین حرفی بهم بزنه و به مادرم توهین کنه وگرنه هيچوقت بیانش نمی کردم ولی ما مسئول فرهنگ نداشته ی آدمها نیستیم. جالبیش اینه که طرف اصلا قبول نداشت حرف اشتباهی زده.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

امان از این کلمات مثلا با کلاسپارانوئیدپانیک استرس.فوبیادرون‌گراسریع بهت برچسب میزنن

پیک می رو یادت رفت بگی

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

بهت پیشنهاد می کنم هرچیزی رو جایی بگو که بهت کمک می کنه. در مورد اضطرابت فقط روانشناس میتونه بهت کمک ...

آره درسته میدونم ولی توی شرایط خوبی نبودم واقعا مجبور بودم بگم که هر دفعه پشیمون تر میشدم

مرسی 

این سایت که از همه جا بدتر