2777
2789
عنوان

لک بینی قرص اوژانسی

102 بازدید | 15 پست

سلام بعد سه روز از مصرف قرص اورژانسی که یکساعت بعد رابطه خوردم امروز دارم لک های قرمز میبینم ولی شدید نیستن که نوار بزارم پریود قبلیمم ۱۰ دی بود دین ماه ۶ تا ۷۵ درصد تنسی خوردم ایا حامله ام این لک بینیه پریودمه؟ پس چرا اینجوریه؟؟

وجدانن نمیگم هه هه ‌

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا لانه گزيني چيه داري پريود ميشي كلابه هم ريخته وضعتو همينه ديگه نظمو به فنا ميده قرص اورژانسي 

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
مطمین باشم اجی؟ خیلی استرس دارم😭

نه بابا نترس اگر به موقع خورده باشي اثر كرده الانم نامنظم ميشه پريودت يكي دو ماه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه بابا نترس اگر به موقع خورده باشي اثر كرده الانم نامنظم ميشه پريودت يكي دو ماه

اره اجی یک ساعت کمتر بعدش خوردم باز خوبه خداروشکر حامله نشم پریودی مهم نیست❤🌹🌹

اره اجی یک ساعت کمتر بعدش خوردم باز خوبه خداروشکر حامله نشم پریودی مهم نیست❤🌹🌹

نه حامله مطمئن باش اصلا لك لانه گزيني كه اينجوري زود اتفاق نميفته يك هفته ده روز طول ميكشه تا لانه گزيني اتفاق بيفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه حامله مطمئن باش اصلا لك لانه گزيني كه اينجوري زود اتفاق نميفته يك هفته ده روز طول ميكشه تا لانه گ ...

شنبه رابطه داشتم برای بار دوم منی ریخته شد ددخل واژنم این ماه اشتباه کردم همش اورژانسی خوردم یکساعت بعد خوردم دوباره این میشد۶ قرصی که خوردم تو این ماه بعد امروز لک دیدم😪😭

شنبه رابطه داشتم برای بار دوم منی ریخته شد ددخل واژنم این ماه اشتباه کردم همش اورژانسی خوردم یکساعت ...

واي نكن دختر در سال بيشتر از دو بار نبايد قرص اورژانسي بخوري چون درصد سرطانهاي وابسته به هورمون رو خيلي زياد ميكنه ديگه نخوريا مگه نقل و نباته خوبه خداي نكرده بري ببيني توي سينه يا رحمت سرطان شده ؟؟؟؟ حواستو جمع كن از ك ا ن د و م استفاده كنه. ديگه نخوريا  بي دست و پا نباش انقدر جمع و جور كن خودتو خواهر من 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=368466517]واي نكن دختر در سال بيشتر از دو بار نبايد قرص اورژانسي بخوري چون درصد سرطانهاي وابسته به هورمون رو خ ...[/QUOT

چشم اجی خدا خیرت بده الان دیگه مطمین باشم خداهر چی میخوای ایشالله بهت بده شبا از استرس خوابم نمیبره😭

[QUOTE=368466517]واي نكن دختر در سال بيشتر از دو بار نبايد قرص اورژانسي بخوري چون درصد سرطانهاي وابس ...

نه حامله نيستي فقط همه نظم هورمونيتو به هم زدي ديگه نخوريا  به شوهرت بگو ك ا ن د و م  استفاده كنه  خودتو مريض ميكني با اين قرصا  

1
5
10
15
20
25
30
35
40