سلام بعد سه روز از مصرف قرص اورژانسی که یکساعت بعد رابطه خوردم امروز دارم لک های قرمز میبینم ولی شدید نیستن که نوار بزارم پریود قبلیمم ۱۰ دی بود دین ماه ۶ تا ۷۵ درصد تنسی خوردم ایا حامله ام این لک بینیه پریودمه؟ پس چرا اینجوریه؟؟
این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه حامله مطمئن باش اصلا لك لانه گزيني كه اينجوري زود اتفاق نميفته يك هفته ده روز طول ميكشه تا لانه گ ...
شنبه رابطه داشتم برای بار دوم منی ریخته شد ددخل واژنم این ماه اشتباه کردم همش اورژانسی خوردم یکساعت بعد خوردم دوباره این میشد۶ قرصی که خوردم تو این ماه بعد امروز لک دیدم😪😭
شنبه رابطه داشتم برای بار دوم منی ریخته شد ددخل واژنم این ماه اشتباه کردم همش اورژانسی خوردم یکساعت ...
واي نكن دختر در سال بيشتر از دو بار نبايد قرص اورژانسي بخوري چون درصد سرطانهاي وابسته به هورمون رو خيلي زياد ميكنه ديگه نخوريا مگه نقل و نباته خوبه خداي نكرده بري ببيني توي سينه يا رحمت سرطان شده ؟؟؟؟ حواستو جمع كن از ك ا ن د و م استفاده كنه. ديگه نخوريا بي دست و پا نباش انقدر جمع و جور كن خودتو خواهر من