2777
2789
عنوان

صحبت دختر کلاس پنجمی راجب پارتنرش

1219 بازدید | 75 پست

میشه گفت بعد کار تو معدن

جزو سخت ترین کارها باشه🤭:

من‌مشاور مدرسه م

امروز تو دفترم نشسته بودم

که یه دختر ۱۱ساله خیلی ناز و خوشگل اومد پیشم

و شروع کرد از خودش و پارتنر ۱۶سالش گفت

اینکه چندبار توسط خانوادش لو رفته اما بازم پیگیر پسره ست.

بهم میگف خانوادم درکم نمیکنن ک دوسش دارم، خیلی از دوستام با نظارت مادرشون رابطه دارن. کمکم کنید خانوادمو بپیچونم:(

و منی ک باید باهاش همدلی میکردم ک گارد نگیره و راحت صحبت کنه تا بتونم راهنماییش کنم🫠

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا

من کلاس پنجم بودم فکر میکردم بانک کشاورزی برای کشاورزاست!😐😂🚶‍♀️🚶‍♀️

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤ اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل       گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک   خلیج‌ همیشه‌ پارس                                             کوروش‌ای‌بزرگ‌پارسیان  ای‌تو موسس‌سرزمین‌ما‌ایرانیان   ای‌پایه‌گذار‌دین‌زرتشت‌پاک   تویی‌صاحب‌اصلی‌این‌آب‌وخاک

بیشتر ببینید
وایییی درک نمیکنم هنوز بچس یا خدا سمه بنظرم دختره بچس باید باهاشش حرف بزنین هرچند میدونم بی فایدس

آره واقعا با ۱۱ سال حتی نوجوان هم محسوب نمیشه

ولی میدونم ک خیلی هاشون اینطور روابطو دارن

آره واقعا با ۱۱ سال حتی نوجوان هم محسوب نمیشهولی میدونم ک خیلی هاشون اینطور روابطو دارن

اره واقعا منم دیدم

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

من معلم مدرسه پسرونه کلاس چهارم

اونا انگار هنو خیلی بچه ن.گریه میکنن تو کلاس بعضیاشون🤣سره وسایلشون یا سره امتحان.

دخترا انگار زودتر بزرگ میشن.

بدجوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد..!
من معلم مدرسه پسرونه کلاس چهارماونا انگار هنو خیلی بچه ن.گریه میکنن تو کلاس بعضیاشون🤣سره وسایلشون ی ...

وای من یه مدرسه پسرونه هم دارم ۲ روز میرم

سه تا پسر کلاس چهارمی

یه نقاشی جنسی خیلی افتضاحی از معلمشون کشیده بودن

ناظم سپردشون ب من

معلم بیچاره کارد میزدی خونش در نمیومد🤭😂

پناه بر خدا

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

بیشتر ببینید