2777
2789

پاچه خواری هه هه .

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
بیشتر ببینید

مگه کمک معلمم داریم؟

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدرسه پسر من معلمش می‌خواست عوض بشه کمک معلم اومد چند وقت هر دو سر کلاس بودند بعد اولی رفتش این دومی ...

این کسی که کمک معلم شده اینجوری گفت ک هر وقت معلم اون روز نیاد من به جاش میرم 

شما دیدید کسی همچین شغلی داشته باشه تو مدارس دولتی هم میشه یا غیرانتفاعی؟حقوق هم داره؟

غیر اتفاعی 

در واقع خدمه هستن یا نهایت مربی پرورشی چیزی....ولی بهشون میگیم کمک مربی یا کمک معلم حقوقشونم بستگی به تایم کاریشون دارن ولی بیشتر کارشون مثل کارگری هست و حقوقشون کم و پرستیژ کارشون پایین تر از معلمی و برای خاله زنکی های مدرسه ازشون استفاده میشه

غیر اتفاعی در واقع خدمه هستن یا نهایت مربی پرورشی چیزی....ولی بهشون میگیم کمک مربی یا کمک معلم حقوقش ...

یعنی بعد یکی یا دوسال معلم میشن؟

آشنا ما ک کمک معلم شده گفتش روزی ک معلم نیاد من به جاش میرم درس میدم 

😂😂 من تازه شنیدم یکی از آشناها کمک معلم شده آخه یعنی چی میره کنار معلم میشینه هر روز میره؟حقوق دا ...

اسم دیگش خایه مالیه .

معلم لذت میبره دانش آموز نمره میگیره .

همینقدر زیبا .

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
بیشتر ببینید