2777
2789
عنوان

شدیدن به چشم زخم اعتقاد پیدا کردم

138 بازدید | 25 پست

من چند سال پیش به راحتی باردارشدم و اینو چندین بار پیش چند نفر که سخت باردار شدن گفتم الان نازایی شدید گرفتم هم خودم و هم همسرم که حتی ای وی اف هم جواب نداد

بعد هر بار که خاتواده همسرم میان خونمون بدون استثنا چندتا وسایلمون همون روز خراب میشه 

بعد من هیکلم خیلی خوب بود باسن خوش فرمی داشتم همه میگفتن بعد بلافاصله به طرز عجیبی لاغر شدم و کل باسنم اب اب شد

بعد منو همسرم خیلی همو دوست داشتیم عاشقانه بعد یه بار همسرم استوری عاشقانه کرد دقیقا از بعد اون یه جوری یهو روابطمون سرد شد نه در حد طلاق واین حرفا ولی اون حجم عشق عادی شد روابطمون

بعد بچم زبان میرفت عالی بود مثل بلبل وقتی خانواده همسرم همه جا پر کردن تو همون مرحله متوقف شد و دیگه هیچ پیشرفتی نکرد

بعد بچم خونش خیلی زیاد بود من هی یه بچه کم خونی داشت دلم میسوخت برای اون اهن خارجی میخریدم به طرز عجیبی یهو بچم کم خونی شدید گرفت 

یه بارم باغ مدرم هلو و شلیل داشتیم یه عالمه اورده بود چندتا جعبه دادیم خانواده شوهرم خیلی تعریف کردن دقیقا از سال بعدش یه دونه هم نداد دیگه بریدن درخت هاشو 

و خیلی چیزهای دیگه که الان یادم نیست

انگار خانواده شوهرم خصوصا چشم هاشون خیلی شوره اوایل توجه نمیکردم ولی خیلی بهم ثابت شده 

قبلا اعتقادی نداشتم به چشم زخم ولی الان شدید اعتقاد پیدا کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اعتقاد دارم چند روزه با شوهرم مث سگ و گربه تو جون همیم

راستی یادم اومد خیلی حالمون خوبه و خوشیم وقتی از مهمونی طرف شوهر میاییم به طرز عجیبی از تو ماشین بی دلیل دعوامون میشه

دقیقا همین طورهزخم چشم وحشتناک تر واقعی از اینه که فک کنیماینو قبل اینکه بهم ثابت شه قبول نداشتم

منم قبول نداشتم ولی الان اینقدر بلا سرم اومده دیگه قبول دارم

چشم زخم راسته و توی قران اومده منم زیاد سرم اومده بخاطر همین هیچوقت از خودمون جلوی کسی تعریف نمیکنم ...

وای اره منم الان به این نتیجه رسیدم

خود خانواده شوهرم یک سره اسفند دود میکنن و هیچی هیچی از خودشون نمیگن اصلا همش هم مینالن فقط

عزیزم چشم زخم  هستش اما شما شاید با رفتارایی که تعریف کردی از چشم زخم نبوده از دل شکستن ناخواسته اون افرادی بوده که جلوشون حرف از بچه و‌اینا زدی 

یا اونی که بچش کم خون بوده نگاهتون طوری بوده که دل مادرش شکسته شاید حتی اون نفر راضی به اینکه بچه شما اینطور بشه نبوده 

اما گاهی اوقات ماها ناخواسته با حرفامون و یا رفتارامون دل کسیو میشکونیم و حس برتری بهمون دست میده و خدا اینطور جبرانه میکنه 

ی کوچولو عزیزم حواست به رفتارت باشه 

برای چشم زخمم هر موقع دلت لرزید که چشم بخوری ذکر ماشالله لا حول لاقوة الا بالله بگو یا ایت الکرسی بخون 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

عزیزم چشم زخم هستش اما شما شاید با رفتارایی که تعریف کردی از چشم زخم نبوده از دل شکستن ناخواسته اون ...

اخه اونا دیگه قبل من بچه دار شده بودن مثلا دختر خالم گفت اقدام کن گفتم این ماه میخوام اقدام کنم و گرفت اونم فهمید که سریع گرفته و اون کلی سالها انتظار و سختی کشیده بود و الان خودم و همسرم جفتمون نازا شدیم