2777
2789

من به هیچ چیز اونقدر علاقه ندارم از هیچی هم متنفر نیستم فقط میخام درامدش خوب باشه نمیدونم دانشگاه چی بخونم کمکم کنه 

انگار ی برنامه هایی تو سرم هست ولی واضح نیست اصلا 

هیچی ننه بابام کفتم بشو دوکتر منم شدم هه

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انتخاب نکردم شغله منو انتخاب کرد🥴

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

بیشتر ببینید
راضی این؟

آره چون تا ۲ سال دیگه تخصص میگیرم میلیاردر میم .

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
بیشتر ببینید
دوکتر چی هستین

فعلا عمومی دارم واسه تخصص قلب میخونم .

بیشتر ببینید
برنامه نویسی برو الان دنیای کامپیوتره هم برا مهاجرت خوبه .هم استخدام هم دورکاری هم تدریس و...‌

اره دقیقا میخاستم برم مهندسی کامپیوتر ازاد البته بدون کنکور

فقط شک داشتم که اگر ی درصد نظرم عوض شه تو ایران شغل مناسب نداره زیاد درسته؟ شما همینو خوندین؟

اره دقیقا میخاستم برم مهندسی کامپیوتر ازاد البته بدون کنکورفقط شک داشتم که اگر ی درصد نظرم عوض شه تو ...

ن من نخوندم اینو 

دانشگاهش مهم نیس مهم اینه یاد بگیری 

تو ایران هم جدیدا زیاد شده طراحی سایت و اپ و پشتیبانی سایت

.