2777
2789
عنوان

خیلی فکر و خیال میکنم سر اینکه

76 بازدید | 11 پست

تمام روزم شده فکر و خیال سر قیمتا. سر اینکه سیاست‌های جدید ترامپ یعنی چیه باز. اینکه آینده چی میشه. هی دیگه از هیچی لذت نمی‌برم. چه کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه ازفردای خودمون خبر داریم که بخواهیم فکرو خیال این چیزارو بکنیم 

❄️این کاربری واگذار شده❄️                                      دلم برای یک نفر تنگ است… نه میدانم چه میکند نه می دانم اکنون کجاست… حتی خبری از غم و شادی اش هم ندارم…. لبخندش را ندیده ام …. گریه اش را ندیده ام …… دستانش را نگرفته ام … عطر تنش را نمی دانم … فقط می دانم نیست و باید باشد

بیشتر ببینید
آخ. کاش همینو می‌فهمیدم بخدا. زندگیو به خودن زهر کردم

درلحظه زندگی کن اینقدر تکرار کن تا ملکه ذهنت بشه 

❄️این کاربری واگذار شده❄️                                      دلم برای یک نفر تنگ است… نه میدانم چه میکند نه می دانم اکنون کجاست… حتی خبری از غم و شادی اش هم ندارم…. لبخندش را ندیده ام …. گریه اش را ندیده ام …… دستانش را نگرفته ام … عطر تنش را نمی دانم … فقط می دانم نیست و باید باشد

بیشتر ببینید
دیگه بالاتر از سیاهی رنگی نیست ک شل کن لذت ببر از دنیا😂کاری از دستت برنمیاد پس بهترین راهش فکر نکرد ...

تو از اعضای گروه نیست؟؟؟ تلگرامو میگم

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😉