2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گلاب هم استفاده میکردم بدتر میشدم چون یه اشکالی موقع تنفس پیش میاد اصلا دیگه هیچی تاثیر نداره فقط ...

برای من خیلی تاثیر داره سریع آروم میشم

البته زیاد حمله بهم دست نداده تا الان

入学試験を待っています

برای من خیلی تاثیر داره سریع آروم میشمالبته زیاد حمله بهم دست نداده تا الان

خداروشکر 

حمله شدید وحشتناکه من اشهدمو میگفتم قشنگ ...

میرفتم اورژانس زار میزدم دارم میمیرم کمکم کنید ... تازه از نفس تنگی صدا هم نداشتم🤦‍♀️

بالاخره یه روز باز حالم بد شد زنگ زدیم اورژانس اومد آقاهه خیلی مهربون بود گفت خانم این علائم پنیک هست مطمئن باش نمیمیری 

خودتم به خودت همینو بگو ... 

دیگه یاد گرفتم قبل از شروع علایم خودم حواسم پرت کنم متاسفانه ارتباط مستقیمی با تمرکز داره😁 

اوه اوه مواظب خودت باش

طبق تحقیقاتم 

دلیل اصلی پنیکم کرونا بود... اکثرا هم بپرسی میگن از سال ۹۸ دچارش شدن 

و البته میزان استرس‌های وارده هم موثره مثلا من سقط مکرر بودم و دوبار جراحی شدم خب هر سری موقع جراحی و یا سقط معمولی فکر میکردم ممکنه بر نگردم‌

معده درد و مصرف چای و کافئین زیاد هم بدترش میکنه 

طبق تحقیقاتم دلیل اصلی پنیکم کرونا بود... اکثرا هم بپرسی میگن از سال ۹۸ دچارش شدن و البته میزان استر ...

درسته دقیقا از کرونا که یه مدت خونه بودیم و ترس داشتیم خونوادمون عصبی تر شدن اینو از بقیه هم شنیدم 

入学試験を待っています

طبق تحقیقاتم دلیل اصلی پنیکم کرونا بود... اکثرا هم بپرسی میگن از سال ۹۸ دچارش شدن و البته میزان استر ...

وای خدا بگو اخه من هی میگفتم من از این علائم نداشتم دقیقا بعد از کرونا من این طور شدم

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"