2777
2789

همش میگه خستم خوابم میاد از ساعت ۵ بود که اومد خوابیده من از صبح تنها بودم انگار همچنان تنهام اومدم لباس بشورم گفت صدای ماشین اذیتم میکنه منم اومدم تو اتاق درم بستم حیرون موندم از صبح تنها بودم کار هر روزم همینه شوهرای شمام همینجورن؟☹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر من ۶ صبح میره سرکار ، ۸ غروب برمیگرده . اوایل ازدواج برام سخت بود . هنوزم هست . ولی چاره چیه . خودشم دیگه بعداز ۷سال از این کار خسته شده ولی کجاس شغل که استفا بده از این کار .

دیگه منم به ناچار درکش میکنم . ولی واقعا سخته .

بللللللللللللله

شوهره من بخدا قسم ن بیرون میاد ن مهمونی درست حسابی ن خنده هیچی

بخدا حتی نمیخنده

میگه خستم خستم خستم

میگم پس حدیث داریم ک خستگی رو بذارین پشت در و وارد بشین ولی بیش از اونی ک فکرشو بکنید تو خونه غمگینه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

شوهر منم همیشه خوابش میاد 

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بیشتر ببینید

شاید آهن بدنش کمه

ممکنه واسه مشکلات تیرویید باشه که همیشه خسته است

باید ببریش چکاپ

خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐