2777
2789
عنوان

دوست نامزدم بهم گفت خیلی خوشگلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1860 بازدید | 82 پست
امضات خیلی خوبه❤️

خوبی از پروفته😂🤍

به من نگاه کن عزیزم! حواست رو بده به من لطفا. از اینکه نمی‌تونی خوب عکس بگیری خجالت نکش. از اینکه یه چنل نداری خجالت نکش. از اینکه کسی بهت ابراز عشق نکرده خجالت نکش. از اینکه تاحالا کافه نرفتی نترس. از اینکه خیلی چیزای توی منوی کافه رو نمیدونی خجالت نکش. از اینکه نمیتونی پینترستی زندگی کنی ناراحت نباش. از اینکه پی دی اف کتابا رو می‌خونی و پول کافی برای خریدشونو نداری ناراحت نباش. از اینکه تو کنکورت به چیزی که میخواستی برسی نرسیدی نترس. از بیکاری نترس. از اینکه همه ی کتابای دنیا رو نخوندی ناراحت نباش. چون دوربین گوشیت بده یا هنوز مامانت نمیذاره دست به قیافه‌ت بزنی و.. فکر نکن زشتی و لایق نفرتی. ما هممون کلی ضعف داریم. بر خلاف چیزایی که نشون میدیم. فقط ضعف هامون متفاوته. من با همه ی بی پولی ها، با همه ی سختی ها دوست دارم و تو تو قلبم جا داری..

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبی از پروفته😂🤍

اره همین طور برا خودش شاده😂🤣

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
بیشتر ببینید
اره همین طور برا خودش شاده😂🤣

هر بار نگاه میکنم ریسه میرم😂😂🤣

با آهنگ سبز کشمیر ما زلفای تو زنجیره ما...

به من نگاه کن عزیزم! حواست رو بده به من لطفا. از اینکه نمی‌تونی خوب عکس بگیری خجالت نکش. از اینکه یه چنل نداری خجالت نکش. از اینکه کسی بهت ابراز عشق نکرده خجالت نکش. از اینکه تاحالا کافه نرفتی نترس. از اینکه خیلی چیزای توی منوی کافه رو نمیدونی خجالت نکش. از اینکه نمیتونی پینترستی زندگی کنی ناراحت نباش. از اینکه پی دی اف کتابا رو می‌خونی و پول کافی برای خریدشونو نداری ناراحت نباش. از اینکه تو کنکورت به چیزی که میخواستی برسی نرسیدی نترس. از بیکاری نترس. از اینکه همه ی کتابای دنیا رو نخوندی ناراحت نباش. چون دوربین گوشیت بده یا هنوز مامانت نمیذاره دست به قیافه‌ت بزنی و.. فکر نکن زشتی و لایق نفرتی. ما هممون کلی ضعف داریم. بر خلاف چیزایی که نشون میدیم. فقط ضعف هامون متفاوته. من با همه ی بی پولی ها، با همه ی سختی ها دوست دارم و تو تو قلبم جا داری..

بیشتر ببینید
اره قشنگم حتماااا😍😍

خوشحال میشم مهربونم🥹🤍

بیشتر ببینید
ولشون کن اینا رو بهتره اصلا ریپ نزنی ❤️بزار با تصورات خودشون بمونن

بخدا موندم! مجازی یعنی این! 

طرف هیج شناختی از تو و شوهرت نداره 

یکی میاد میگ به طور یقین شوهرت دچار بیماری روانی فلان است 

به طور یقین از نوشتنت معلومه اسی اسهاله

به طور یقین اب و هوا اون لحظه افتابی بود

در این حد منطقی

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 

دوتا خروس 🤣

🔪کاربر زن ؛ علاقه مند به مطالعات مردان و تاپیک های روانشناسی 🥄آیا مردان را می توان شناخت؟🍴در یک توی ذهن مردان چه می گذرد🍽من ناظر بدون قضاوت جامعه مردان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی 

بیشتر ببینید

حس درونم ندای خوبی نداد حس کردم ادم خوبی نیس پسره مراقب باش

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید