2777
2789

دکتر قرصا هورمونیو اینا داد هیچ تاثیری فعلن نداشته ت روند درمان ولی درد پریودیم دگ از بین رفته

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
تنبلی داشته باشی موقع پریودی درد داره؟

اره بیشتر بخاطر بهم خوردن هورموناس ک تنبلی یکی از عواملشه من قبلن درد نداشتم چن سالی بود پریودیام دردناک شده بود الان فهمیدم بخاطر تنبلی بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بیشتر بخاطر بهم خوردن هورموناس ک تنبلی یکی از عواملشه من قبلن درد نداشتم چن سالی بود پریودیام در ...

وایییی من چندبار پریود شدم مرگ رو به چشم دیدم ،یعنی کسی نبوده که نفهمه من پریودم 

وایییی من چندبار پریود شدم مرگ رو به چشم دیدم ،یعنی کسی نبوده که نفهمه من پریودم

اگ خیلی اذیتت میکنه حتمن برو دکتر یه چکاپ بده ببین هورمونا مشکلی چیزی نداشته باشن،گاهیم مشکلات تیروئید و.. تاثیر میذاره

الان چند وقته پیاده روی میکنم دیگه پریودام کمتر درد داره ،البته یه ژلوفن میخورم

بازم همینک قابل تحمل بشه خوبه،مفتامیک اسیدم بعضی وقتا اوکیه البته نمیدونم عوارض داره یان

بازم همینک قابل تحمل بشه خوبه،مفتامیک اسیدم بعضی وقتا اوکیه البته نمیدونم عوارض داره یان

آره واقعا بعضی موقع ها قابل تحمل بودنی خوبه ،من الان به این که با ژلوفن دردم بیوفته راضیم