فوتسالیست مدیر استارتر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 52 عنوان میشه یه دختر 1️⃣6️⃣کمک کنید🥲جای خواهر کوچیکتون🥺 148 بازدید | 30 پست سلام دوستان💗ممنونم که اومدین تاپیکم🥺من از کودکی دچار افسردگی و ناراحتی اعصاب بودم ..... مدتی تحت درمان بودم و دارو مصرف میکردم پیش مشاور می رفتم اما بعد چندوقت خانواده ام بیخیال شدن و منم برای اینکه اونا اذیت نشن داروها رو خودم قطع کردم لطفا برام دعا کنید🌱💗 1403/10/26 | 21:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مگه_میشه؟ عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 229 چرا سرخود کاری میکنییی😕 هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم واسه خودم قهوه درست کنم فصل جدید سریالمو ببینم زبان بخونم ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/ بیشتر ببینیدبستن
p_o_y_a_n000 عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 1361 دنبال دوست بگردید معاشرت خودتون رو با دیگران زیاد کنید خودتونو سرگرم کنید آهنگ های غمگین گوش ندین همه ی اینا تاثیر داره
فوتسالیست مدیر استارتر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 52 فکر کردم حالم بهتر شده اما برعکس خیلی حال بدی دارم و اوضاعم رو به راه نیستراستش شنیدم مشهد دکتر های خوبی دارهماهم چند روز دیگه میریم مشهداز یه دکتر نوبت اینترنتی گرفتمولی میترسم به مامان و بابام بگم🥲چجوری بهشون بگم؟؟؟چیکار کنم به نظرتون؟؟؟ لطفا برام دعا کنید🌱💗
همشتکراریه عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 1344 دارو هات چیا بودننباید سرخود قطع کنیحتی اگرم بخوای قطع کنی باید کم کم باشه و نه یهویی
panizam1 عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 128 عزیزم اشتباه کردیییی ببین منم خودم افسردگی و استرس دارم ۱ ساله تحت درمانم از وقتی داروهامو خوردم و ورزش کردم خیلیییی بهتر شدم باید داروهاتو تا زمانی که روانپزشکت بگه بخوری و مداوم بری پیش تراپیست و به خودت کمک کنی
همشتکراریه عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 1344 عزیزم اشتباه کردیییی ببین منم خودم افسردگی و استرس دارم ۱ ساله تحت درمانم از وقتی داروهامو خوردم و و ... ببخشید میشه اسم دارو هاتون رو بگید ؟؟؟
فوتسالیست مدیر استارتر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 52 دارو هات چیا بودننباید سرخود قطع کنیحتی اگرم بخوای قطع کنی باید کم کم باشه و نه یهویی میدونم کار اشتباهی کردم خیلی هم اذیت شدم😔 لطفا برام دعا کنید🌱💗
من_همونم_که_یه_روز عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6177 استخدوس دم کن بخور خیلی خوبه اگه می تونی روزی هفتا دونه بادومم بخور یا به جای بادوم مقداری کنجد رو غذات بریز و بخور
magrorr عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 477 فکر کردم حالم بهتر شده اما برعکس خیلی حال بدی دارم و اوضاعم رو به راه نیستراستش شنیدم مشهد دکتر های ... بهشون نگو یک اسنپ تو مشهد بگیر برو دکتر
فوتسالیست مدیر استارتر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 52 عزیزم اشتباه کردیییی ببین منم خودم افسردگی و استرس دارم ۱ ساله تحت درمانم از وقتی داروهامو خوردم و و ... دلم میخواد ولی خانوادم درک نمیکنند🥲🥺 لطفا برام دعا کنید🌱💗
p_o_y_a_n000 عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 1361 فکر کردم حالم بهتر شده اما برعکس خیلی حال بدی دارم و اوضاعم رو به راه نیستراستش شنیدم مشهد دکتر های ... نباید خودسر کاری کنین الان مخالفت کنن میخواین چیکار کنیناین کارتون درست نیست ولی باز وضعیتتون رو بهشون بگین ببینین نظرشون چیه