2777
2789

سلام دوستان💗

ممنونم که اومدین تاپیکم🥺

من از کودکی دچار افسردگی و ناراحتی اعصاب بودم ..... مدتی تحت درمان بودم و دارو مصرف میکردم پیش مشاور می رفتم 

اما بعد چندوقت خانواده ام بیخیال شدن و منم برای اینکه اونا اذیت نشن داروها رو خودم قطع کردم

لطفا برام دعا کنید🌱💗

چرا سرخود کاری میکنییی😕

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کردم حالم بهتر شده اما برعکس خیلی حال بدی دارم و اوضاعم رو به راه نیست

راستش شنیدم مشهد دکتر های خوبی داره

ماهم چند روز دیگه میریم مشهد

از یه دکتر نوبت اینترنتی گرفتم

ولی میترسم به مامان و بابام بگم🥲

چجوری بهشون بگم؟؟؟

چیکار کنم به نظرتون؟؟؟

لطفا برام دعا کنید🌱💗

عزیزم اشتباه کردیییی 

ببین منم خودم افسردگی و استرس دارم ۱ ساله تحت درمانم از وقتی داروهامو خوردم و ورزش کردم خیلیییی بهتر شدم 

باید داروهاتو تا زمانی که روانپزشکت بگه بخوری و مداوم بری پیش تراپیست و به خودت کمک کنی 

فکر کردم حالم بهتر شده اما برعکس خیلی حال بدی دارم و اوضاعم رو به راه نیستراستش شنیدم مشهد دکتر های ...

نباید خودسر کاری کنین الان مخالفت کنن میخواین چیکار کنین

این کارتون درست نیست ولی باز وضعیتتون رو بهشون بگین ببینین نظرشون چیه