2777
2789
عنوان

خانم برادرم خیلی تنبله

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 23 پست

شما هم ولشون کن . انتخاب خود برادرت بوده خودش باید بسوزه و بسازه

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مشکل برادر منم هست با این تفاوت که زن داداش من بیرون کار نمی کنه . برادرم از سر کار که میاد غذای ...

خب اگر قرار بود اینجور باشه چرا زن‌گرفت خانم بشینه عین ملکه ها غذا نپزه همینجور شلخته این انصافه

همه کارا با برادرمه خونشونم کوچیکه انقدر کثیفه ک عین این پیرزنای از پا افتادس خونشون

برادرم خیلی بدش میاد از این وضع ولی کو گوش شنوا

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

من هم شاغلم دو شیفت هم کار می کنم 

ولی هم همیشه غذام مرتب هست هم خونه ام تر تمیز 

ممکن یه موقع ریخت و پاش باشه و نرسم تمیز کنم ولی در اولین فرصت تمیز می کنم 

من اصلا تو خونه ای که کثیف و نامرتب باشه خودم اول از همه نمیتونم زندگی کنم و کلافه میشم 

احتمالا زنداداشتون همش پای گوشی و تلفن حرف زدن 

وگرنه با سه روز در هفته کار کردن آدم راحت به کار خونه میرسه 

خواهرانه میگم خودتو بکش کنار 

من سر یه موضوعی زن داداشم اومد از داداشم گله کرد ،من حقو دادم به زن داداشم و با داداشم صحبت کردم که زنت تو اون موضوع حق باهاشه و مقصر تویی،داداشم برگشت گفت تو شیطانی ،داری زندگی مارو بهم میزنی ،الان همونا با من سرسنگینن😆 فکر کن  

پس بکش کنار خواهرم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بیشتر ببینید
من هم شاغلم دو شیفت هم کار می کنم ولی هم همیشه غذام مرتب هست هم خونه ام تر تمیز ممکن یه موقع ریخت و ...

غذا برادرم درست میکنه بچه داری هم با برادرمه کار خانمشم سبکه همون من میگم تو خودت اذیت نمبشی تو دختر داری پس فردا میشه لنگه خودت

خب اگر قرار بود اینجور باشه چرا زن‌گرفت خانم بشینه عین ملکه ها غذا نپزه همینجور شلخته این انصافههمه ...

برادر منم بدش میاد کلی سر این چیزا بحث کرده با همسرش ولی فایده نداشته. برادرم بیشتر وقتشو سرکار می گذرونه فقط کافی مهمون بیاد خونشون ما که از خجالت اب میشیم ولی کاری نمی تونیم بکنیم

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
بیشتر ببینید
من هم شاغلم دو شیفت هم کار می کنم ولی هم همیشه غذام مرتب هست هم خونه ام تر تمیز ممکن یه موقع ریخت و ...

اصلا حالت بهم میخوره ی چاییشون بخوری انقدر همه چی کثیفه

اره امروز رفتم خونشون ساعت ۱ بود همه چی وسط اتاق از جوراب تا بالشت هیجی هم نبود بخورن بچه ها ی چای رنگ و رو رفته اونم از بس برادرم گفت خانم ی چایی بیار خواهرم بعد چند ماه اومده