2777
2789
عنوان

خانم برادرم خیلی تنبله

638 بازدید | 23 پست

همیشه خونشون کثیفه خیلی زیاد.

همه چی بهم ریخته و کثیف بچه  نامرتب

سه روز در هفته میره لباس فروشی کار میکنه بقیه هفته خونس.ولی انقدر بی فکر و تنبله ک.برادرم نابود شده از کار خونه همزمان کار بیرون

نمیدونم چجوری بگم کمی تمیز باش من دیدم شیر زنایی ک شاغلن خونشون عین دسته گل خونه برادرم بری تا صبح باید بشینی ی چای بیاره انقدرم کثیف‌همه جا داغون

برچسب خواهر شوهر بندازین دور حرف حق بزنین

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین شاید بگی داره از عروسا حمایت میکنه

ولی چه عروس چه خواهرشوهر چه یه شخص دیگه اگه خونش نامرتب و کثیف باشه به هیچ کس ربطی نداره

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
عزیزم تو دخالت نکن داداشت اگه شاکی باشه قطعا خودش به همسرش تذکر میده حتما از وضع زندگیش راضیه که چیز ...

بنظرت ادم از شلختگی و کثیفی خوشش میاد چقدر بگه و بیفایده

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

عزیزم زنای شاغل خستشون میشه دیگه روزایی که خونه هستن استراحت میکنن خستگی روزای کار از تنشون دربیاد ، اون خانوما که میگی هم شاغلن هم به خونه می‌رسن خودشون بعد از گذشت چندسال از دست و پا میفتن و اتفاقا خودشون هم راضی نیستن از این حجم کار ، سخت نگیر زندگی خودشه دیگه 

تیچر نینی سایت 🌼😍😇 معلم دبیرستان 🌞🌝 خدایا به تمام همکارانم در سراسر کشور ،سلامتی و صبر و عاقبت بخیری عنایت بفرما 🌞 الهی آمین 🌞🌼

این مشکل برادر منم هست با این تفاوت که زن داداش من بیرون کار نمی کنه . برادرم از سر کار که میاد غذای حاضری می خورده خودش لباساشا می شوره چای دم می کنه.  

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
بیشتر ببینید
بنظرت ادم از شلختگی و کثیفی خوشش میاد چقدر بگه و بیفایده

عزیزم الان کاری از دست شما برمیاد؟

می فهمم ناراحتی بابت زندگی برادرت

ولی آدما از یه جایی به بعد خودشون باید سبک زندگیشونو بسازن