2777
2789
عنوان

ی چیزی گفت خیلی دلم شکست بخدا

407 بازدید | 29 پست

بچمو اونروز گذاشتم رو‌اپن اشپزخانه زد قوری چایی سازو‌انداخت شکست امشب شوهرم میگه قوری چایی سازه کو گفتم دخترمون شکست میگه اون کی دستش میرسه گفتم بهونه گرفت گذاشتمش بالا که بهونه نگیره انداختش

برگشته میگه خودت میخریش

خیلی خیلی بهم برخورد بخدا ینی چی من اونهمه زحمت میکشم تواون خونه 

تازشم امشب ب خودم رسیده بودم غذای خوب درست کرده بودم بچرو خوابونده بودم دیگه دلمو شکست منم محلش ندادم سرمو کردم توگوشی 

اصلا ادم خسیسی نیست ولی بشدت دل میشکنه بیشخصیت خیلی از چشم افتاده خیلی

هرچه دادم به اوحلالش باد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول ازش میگرفتی میخریدی دل نازک شدی

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید

باهاش صحبت کردی که این رفتارت ناراحتم کرده ؟ تو زندگی مشترک دعوا پیش میاد ولی این رفتار درستی نیست که باهاتون کردن باهاش صحبت کنین درسته توی زندگی مشترک خرج باید باهم باشه اما من اینطور برداشت کردم که لحن ایشون کاملا دستوری و جوری بوده که باور نکرده 

عزیزم خب چرا باید بچه رو بزاری جایی که شکستنی هست دیگه بچه بهانه هر جا رو میگیره نباید ببری ناراحت ن ...

بچم خیلی بازیگوشه خیلیم دست تنهاو‌توخونه اصلا کمکی نمیده‌چیزیم  سرجلش نباشه شوهرم شر بپا میکنه 😓مجبور شدم

هرچه دادم به اوحلالش باد